Foto: wc-inbouwreservoir-viega

Nieuw WC-inbouwreservoir Viega

Nieuw in het programma van Viega Nederland is een aan de voor- en bovenzijde bedienbaar WC-inbouwreservoir.

Met deze WC-inbouwreservoir kan één inbouwreservoir worden ingezet voor uiteenlopende toepassingsomgevingen. Het inbouwreservoir met planchet- en frontbediening laat zich combineren met alle design bedieningsplaten uit de Visign-serie van Viega.

Inbouwreservoir Viega Eco Plus programma

Het inbouwreservoir is verkrijgbaar in het Viega Eco Plus programma waarbij de elementhoogte 840 mm bedraagt. De in diepte verstelbare closet-aansluitbocht van polypropyleen, vereenvoudigt de aansluiting op het afvoersysteem en biedt de installateur nog meer installatiegemak. Het reservoir is uitgevoerd met haakse afsluiter met voorgemonteerde wateraansluiting. Dit Viega Eco Plus element wordt geleverd met waterbesparende en milieuvriendelijke, dubbele spoeltechniek. Af-fabriek staat de kleine spoelhoeveelheid ingesteld op 3 liter. Dit kan door de gebruiker variabel worden ingesteld tussen 3 en 4 liter. De grote spoelhoeveelheid bedraagt 6 liter en kan worden aangepast naar een hoeveelheid tussen 6 en 9 liter.

Steptec voorwandsysteem Viega

Het nieuwe inbouwreservoir is ook verkrijgbaar voor het Steptec voorwandsysteem dat gekenmerkt wordt door een snelle installatie met weinig onderdelen: één rail en één verbinder volstaan voor een compleet systeem. De Steptec-rail is aan één kant open en kan dan ook direct op wand, plafond of vloer worden geschroefd. De kantlengte van 40 x 40 mm biedt voldoende draagvlak voor de beplanking. Steptec wordt door de flexibele montagemogelijkheid met name toegepast voor individuele voor- en scheidingswandconstructies voor sanitaire inbouwoplossingen.

Meer informatie: www.viega.nl

Publicatiedatum: 5 juni 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties