Hatria Fusion wandclosets met soft close-zitting

De wandclosets van Hatria kunnen worden geleverd met een vernieuwde vlakke 'soft close' zitting.

26 Februari 2014

Luca Sanitair voert in Nederland exclusief het designmerk Hatria. De wandclosets van Hatria kunnen worden geleverd met een vernieuwde vlakke 'soft close' zitting. De wandclosets van de serie Fusion & Fusion Q zijn ontworpen door de Italiaanse designer Nilo Gioacchini. De nieuwe 'soft closing' closet deksels zijn snel en eenvoudig te bevestigen, prettig en comfortabel in gebruik.

Hatria Fusion wandcloset met soft-close zitting.

Hatria is een exclusief, maar betaalbaar, Italiaans merk van Luca Sanitair en alleen verkrijgbaar bij de ruim 100 landelijke dealers van de Luca Sanitair merken. Deze zijn terug te vinden op de website

Hatria wandclosets Fusion

Luca Sanitair levert met Hatria exclusieve closets die deel uitmaken van de serie Fusion en Fusion Q. Deze design serie bestaat uit een wandcloset rond en vierkant (Q), een rond en vierkant wandbidet en een vierkant urinoir. De wandclosets zijn vanaf nu leverbaar met het nieuwe soft closing oftewel zacht sluitende deksel.

Hatria Fusion wandcloset.

Luca Sanitair

Luca Sanitair staat voor 100% Italiaans design en is verkrijgbaar bij de betere sanitair specialist.

Meer informatie: www.lucasanitair.com

Publicatiedatum: 26 februari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties
Anderen bekeken ook

Globo wandcloset 4ALL mat zwart

De 4ALL wandclosets met softclose toiletzittingen zijn de meest populaire wandclosets van Globo en worden alleen door Luca Sanitair gedistribueerd in Nederland. Naast het mat zwarte wandcloset zijn ook de mat witte en glans witte wandclosets op voorraad bij Luca Sanitair. De wandclosets hebben een compacte en strakke uitvoering van 54x36cm en een softclose- en quickrelease toiletzitting. Dit betekent dat de toiletzitting met één handgreep te verwijderen is voor gemakkelijke schoonmaak.

Luca Sanitair