Foto: SFA_Sanibroyeur

Een nieuwe stijlvolle en praktische oplossing van SFA Sanibroyeur!

De Sanicompact Comfort Style wordt geleverd met zelfdragend frame, wandcloset met broyeur, soft-close deksel en boxbekleding van aluminium.

11 Mei 2024

De Sanicompact Comfort Style is het feit dat het snel en gemakkelijk tegen elke wand kan worden geplaatst, zonder dat daarvoor ingewikkelde tegel- of pleisterwerken nodig zijn. Dit maakt het een ideale keuze voor renovatieprojecten of nieuwe installaties waarbij tijd en kosten tot een minimum moeten worden beperkt.

Naast het stijlvolle uiterlijk biedt de Sanicompact Comfort Style ook praktische voordelen. Met een verstelbare zithoogte van 415/445/475 mm is het toilet geschikt voor mindervaliden en biedt het extra comfort voor gebruikers van verschillende lengtes. Met de dubbele spoelknop Eco+ van 1.8/3 L draagt het toilet ook bij aan waterbesparing, waardoor het milieuvriendelijk is en de operationele kosten worden verlaagd. De spoelknop kan op het toilet zelf worden geplaatst of verplaatst worden naar de box, afhankelijk van de voorkeur van de gebruiker.

Meer informatie: www.sanibroyeur.info

Meer van Sanibroyeur
Reacties