Foto: geberit-bedieningsplaat-sigma-50

Gestyled bedieningsgemak

Het doorspoelen van een wc gaat gepaard met behoorlijk wat techniek. De tijd van stortbakken met een handgeknoopt koord om door te trekken ligt ver achter ons.

Het doorspoelen van een wc gaat gepaard met behoorlijk wat techniek. De tijd van stortbakken met een handgeknoopt koord om door te trekken ligt ver achter ons.

Een inbouwreservoir met wandhangend toilet en een bedieningsplaat wordt steeds meer standaard. Geberit, Europees marktleider en wereldwijd aanbieder van sanitaire technologie introduceert onder de naam Sigma50 een collectie bedieningsplaten die de finishing touch vormen voor iedere badkamer of toilet.

 

Met de nieuwe, strak gevormde Sigma50 bedieningsplaat met een tweetoets spoeltechniek (voor grote én waterbesparende, kleine spoeling), zijn de mogelijkheden oneindig. Want naast een aantal standaard leverbare kleuren en materialen, kan men ook kiezen voor een plaat met individuele ontwerpmogelijkheden.

Deze variant wordt zonder front geleverd en kan vervolgens vrij ingevuld worden met een front in bijvoorbeeld hout, glas, natuursteen, foto, tekst, schilderij, logo, enzovoorts. De consument of architect ontwerpt precies die bedieningsplaat die past bij het interieur van de badkamer of toilet.

De Sigma50 bedieningsplaten zijn standaard leverbaar met een front in wit, zwart, pergamon, melkglas groen, rookglas spiegelend en melkglas wit met ornament.

De afmeting van de Sigma50 bedieningsplaat is 24,6 x 16,4 cm.

Bruto adviesprijs vanaf ? 170,- excl. BTW

Kadotip: deze bedieningsplaat is een origineel geschenk ter gelegenheid van een nieuwe woning: maak hem helemaal persoonlijk voor de toekomstige gebruikers.

Meer informatie: www.geberit.nl.

Publicatiedatum: 16 december 2009

Reacties