Foto: press_2013//Geberit-Sigma50-wc-bedieningsplaat.jpg

Geberit Sigma50: design wc-bedieningsplaat

Een facelift voor een bijzondere bedieningsplaat met de Geberit Sigma50


Geberit Sigma50: design wc-bedieningsplaat

Het is al geruime tijd een klassieker onder de WC bedieningsplaten van Geberit: de Geberit Sigma50. De Sigma50 heeft een elegante facelift ondergaan waardoor deze populaire bedieningsplaat voor het toilet nog beter te combineren is met de badkamers en toiletruimtes anno nu. Uniek aan de Geberit Sigma50 blijft de mogelijkheid de bedieningsplaat geheel naar eigen wens in te leggen met een materiaal of foto naar keuze.

De sanitaire ruimte wordt - net als andere ruimtes in huis - steeds persoonlijker ingericht en gedecoreerd. Fascinerend aan de Sigma50 bedieningsplaat is het individuele ontwerp dat toegepast kan worden. De consument kan de bedieningsplaat geheel aanpassen aan het design van de sanitaire ruimte door deze naar eigen inzicht in te leggen met materialen als hout, glas, steen of ander gewenst materiaal naar keuze. Ook een fotoprint is mogelijk waarbij de keuze gemaakt kan worden tussen het uploaden van een eigen foto of het gebruik van een foto uit de bestaande galerie.

Door het vernieuwde onberispelijke design van de Sigma50 past deze bedieningsplaat nog beter in badkamers en toiletruimtes van de toekomst. Zo is de 2-toetsbediening gebogen in de richting van de gebruiker en sluiten de toetsen naadloos aan. Een extra luxueuze uitstraling is gecreëerd door de rand van de toetsen af te werken met een diamant polish. De bedieningsplaat zelf is randloos vormgegeven waardoor het geheel meer elegantie krijgt. Naast de mogelijkheid de Geberit Sigma50 zelf in te leggen met een materiaal of foto naar keuze is deze bedieningsplaat ook verkrijgbaar in een aantal standaard kleuren en materialen.

De vernieuwde Geberit Sigma50 is te verkrijgen bij de meeste sanitair showrooms in Nederland of via de installateur. Fotoprints zijn te realiseren via www.sigma50.nl. Voor alle overige materialen kan men terecht bij Kalydos, www.kalydos.com.

Publicatiedatum: 1 april 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties