LoooX Bathrooms | 5 interieurtips voor jouw toiletruimte!

Tegenwoordig willen steeds meer mensen dat de toiletruimte dezelfde styling heeft als de badkamer. Benieuwd naar onze interieurtips? Lees snel verder!

LoooX Bathrooms | 5 interieurtips voor jouw toiletruimte

Tegenwoordig willen steeds meer mensen dat de toiletruimte dezelfde styling heeft als de badkamer. En terecht, want hoe gaaf is eenheid in je huis?! In deze blog geven we je vijf tips om het woonkamergevoel ook door te trekken in de toiletruimte. Zit je er klaar voor?

1. Een waskom van het juiste formaat doet wonderen
We zijn gestart met onze keramische waskommen voor de badmeubels. Een goed alternatief voor de toiletruimte zijn waskommen in het klein. Ideaal! Zo kun je zowel de kraan, als de zeep, als decoratie kwijt op jouw toiletmeubel. Neem bijvoorbeeld onze Ceramic Small (verkrijgbaar in 8 kleuren) met een doorsnede van 23 cm.

2. Accessoires voor aan je toiletmeubel
Onze collectie is onlangs uitgebreid met handige accessoires voor je toiletmeubel. Onze Mini Base Shelf is namelijk te combineren met de Rail of Roll. Zo hangt de toiletrol aan het meubel, en je handdoek ook! Hoe hand(doek)ig is dat. Slimme accessoires noemen we dat.

3. Rommel? Opbergen!
Heb je wel eens nagedacht over je toiletborstel en wc-rollen? Waar zet je die neer? Nou, die berg je ook gewoon lekker op. Daar hebben we meer slimme accessoires voor. Namelijk onze inbouw reserverolhouder en toiletborstelhouder. Ideaal, ook met dweilen. Geen spullen meer op de vloer én überhaupt niet meer in het zicht. Twee vliegen in één klap.

4. De juiste verlichting doet veel goeds voor deze kleine ruimte
Je zou het misschien niet zeggen, maar verlichting doet het meeste qua gevoel wanneer je de (toilet)ruimte binnenstapt. Met onze sfeerverlichting krijg je ook in het toilet een fijn sfeertje. Basisverlichting is essentieel. Of kies voor een spiegel mét verlichting. Hierdoor creëer je weer een hele andere sfeer.

5. Maak de ruimte optisch groter
Veel mensen zijn geneigd om boven een klein toiletmeubel, een kleine spiegel te plaatsen. Maar wist je dat de ruimte veel meer ‘body’ krijgt door een grote (ronde) spiegel te plaatsen? Zo voelt de ruimte optisch groter aan. Hoe dit eruit ziet? Bekijk de foto. Neem bijvoorbeeld onze CM-Line mét verlichting. Hoe gaaf!

We hopen dat je verder kunt met onze LoooX interieurtips voor de toiletruimte. Heb jij nog ideale interieur- of stylingtips? Laat het ons weten!