Let’s go black met Villeroy & Boch

Douche-wc ViClean-I 100 van Villeroy & Boch nu ook in zwart verkrijgbaar

14 September 2019

Zwart is de kleur van veel tijdloze designklassiekers en is een grote interieurtrend voor 2019. Villeroy & Boch speelt in op deze trend en komt met de eerste zwarte douche-wc; de ViClean-I 100 Black Edition. Een toilet die een echt statement maakt in de moderne badkamer. Bijzonder aan ViClean is, dat de technologie in het keramiek is geïntegreerd in plaats van in de zitting, waardoor het toilet oogt als een normaal toilet. De douche-wc heeft een intuïtieve bediening, verschillende douchefuncties en ziet er minimalistisch uit, wat wordt geaccentueerd door de smalle zitting.

Kwaliteit en design

De hygiënische voordelen zorgen ervoor dat de douche-wc’s steeds populairder worden. Dankzij het strakke design van de ViClean is het toilet ook een mooi object in de badkamer. De douche-wc is van hoge kwaliteit en volledig in Europa ontwikkeld en geproduceerd. Het toilet is vervaardigd uit de beste materialen: van hoge kwaliteit keramiek voor het toilet, een zitting van robuust Duraplast met solide scharnieren van roestvrijstaal en een sproeikop van gepatenteerd Quaryl®. De sproeiers en het paneel bieden diverse sproeimogelijkheden. Dankzij de InvisibleJet-technologie is de sproeikop zo goed als onzichtbaar als deze niet actief is. De ViClean oogt daardoor als een gewoon toilet, maar heeft de technologie van een innovatieve douche-wc.

Verschillende douchefuncties

De ViClean I-100 kan eenvoudig en comfortabel via een afstandsbediening of smartphone app worden bediend. Er zijn verschillende douchefuncties beschikbaar. Het hoogtepunt is de Harmonic Wave massagedouche die zorgt voor een aangename watermassage en tegelijkertijd grondig reinigt. Het toilet bevat een zitvlakdouche en ladydouche voor intieme zones. Het warmwatersysteem zorgt ervoor dat er constant en direct warm water beschikbaar is. De temperatuur van het water, de intensiteit van de waterspray én de sproeikopposities kunnen individueel of naar wens en behoefte worden aangepast.

Hygiëne en reiniging

De ViClean heeft innovatieve oplossingen voor de hygiëne. De douchekop wordt voor en na elk gebruik automatisch gereinigd. De verzonken installatie van de douchekop in het paneel beschermt de douchekop tegen onzuiverheden en is eenvoudig te reinigen. Dankzij de DirectFlush technologie (een toilet zonder spoelrand), de vuilafstotende CeramicPlus oppervlakken en het QuickRelease mechanisme kan het toilet eenvoudig worden gereinigd.

Installatie

De ViClean-I 100 is gemakkelijk te installeren, zelfs door één persoon. Het kost weinig tijd dankzij het SupraFix bevestigingssysteem. De verborgen water- en stroomaansluitingen zijn eenvoudig aan te sluiten. De constructie maakt het mogelijk om later onderhoud of reparaties uit te voeren, zonder het toilet te hoeven demonteren. De douche-wc is perfect voor installatie met het vernieuwde ViConnect installatiesysteem. De ViConnect biedt ook een ruime keuze aan hoogwaardige bedienigsplaten in diverse kleuren en naar keuze met verlichting.

Meer informatie: villeroy-boch.com

Reacties