Het makkelijkste kamertje om te restylen

Nieuw: ReNew badkamer collectie van Brabantia

08 Maart 2020

Hoe kleiner de ruimte, hoe groter de impact van nieuwe accessoires. Met de nieuwe ReNew badkamer collectie van Brabantia kun je dus in razend tempo je wc restylen. Alles is er: van toiletborstel, toiletrolhouder en reserverolhouder tot een gloednieuwe NewIcon pedaalemmer 2x 2L in Matt Black, White, Platinum, Matt Steel en Brilliant Steel. Stevige en stijlvolle producten voor een top toilet. Vanaf april in de winkel.

Hart voor recycling

De NewIcon pedaalemmers van Brabantia zijn niet alleen iconische schoonheden, maar ook harde werkers. Zoals de NewIcon pedaalemmer, waarmee je afval in je badkamer of toilet kunt scheiden. Gebruik de twee binnenemmers van elk 2 liter om plastic, papier en/of hygiëneproducten te scheiden. Dankzij de soft close-functie sluit het deksel soepel en stil. Bovendien steun je met de aankoop van een NewIcon The Ocean Cleanup in hun missie om de oceanen van de wereld van plastic te ontdoen. Mooi toch? De 2x2L NewIcon pedaalemmer is duurzaam gemaakt in Matt Black, White, Platinum, Matt Steel en Brilliant Steel en heeft een garantie van 10 jaar. Welke kies jij?

One stop styling

Dit toptrio in Matt Black, White, Platinum, Matt Steel en Brilliant Steel is klaar om je kleinste kamer op te frissen. De set begint met een sterke en hygiënische toiletborstel met houder, discreet en slim ontworpen voor grondig reinigen. De reserverolhouder houdt tot drie rollen discreet uit beeld en beschermt tegen stof en spatten. De minimalistische toiletrolhouder beschermt de toiletrol tegen stof en maakt het gemakkelijk om papier van de rol te trekken. Zie je geen gat in boren? Je kunt kiezen tussen schroeven of tape – allebei inbegrepen. Alles wat je nodig hebt om je toilet te restylen, met een garantie van 10 jaar. Brabantia is goed bezig!

De Brabantia ReNew badkamer collectie is vanaf april 2020 te koop. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling of ga naar www.brabantia.com

Reacties