Flaminia toilet 'App go clean'

Op zoek naar een App Go Clean toilet van Flaminia? Bestel eenvoudig, voordelig én snel bij Stonecompany.nl. Voor meer info klik hier!

Productinformatie

Toilet mat zwart van Flaminia

De app go clean toilet is dé nieuwste ontwikkeling en is uniek in zijn soort. Flaminia heeft een innovatie doorgevoerd die ervoor zorgt dat het toilet zichzelf schoon houdt. Doordat ze de rand in het toilet weg gelaten hebben, wordt voorkomen dat er vuil blijft hangen op moeilijk te behandelen plekken in het toilet. Dit is niet alleen heel praktisch, maar brengt ook een prachtig design met zich mee. Doordat er geen randen in het toilet zitten, is het toilet er een zoals geen andere bestaat.

Flaminia heeft daarnaast zorg gedragen voor een waterbesparend systeem, dat ervoor zorgt dat er 25% minder water wordt verbruikt per spoelbeurt. Goed voor uw portemonnee én goed voor het milieu. Het toilet is voorzien van een soft-closing systeem waardoor de bril nooit te hard wordt dichtgeslagen. De bril wordt door het thermo-systeem van het toilet op een comfortabele temperatuur gehouden.

Door zijn prachtige Italiaanse design, is deze toilet hetgeen wat uw moderne badkamer compleet maakt. De App go clean toilet is naast mat zwart, in het mat wit of andere kleuren te verkrijgen in onze showroom of in de webshop (www.stonecompany.nl).

 

 

Profielfoto van Stone Company BV
Stone Company BV
Bergse Rechter Rottekade 1, 3051 AB Rotterdam