Een toilet installeren in een kleine ruimte

Heb je niet veel ruimte of is een afvoerleiding van 100-110mm diameter niet mogelijk en je toch een nieuw toilet wil, is een SANIBROYEUR® DE oplossing.

Een extra toilet installeren: spelen met beperkingen

Als je gaat bouwen of verbouwen is elke vierkante meter waardevol en moet er over het gebruik ervan goed worden nagedacht. De oppervlakte van een toiletruimte varieert gewoonlijk tussen de 1,2 en 2,5m². Maar een toilet is ook perfect denkbaar onder de helling van een zolderkamer of onder een trap. Heb je niet veel ruimte of is een normale afvoerleiding van 100-110mm diameter niet mogelijk en je toch een nieuw toilet wil, is een SANIBROYEUR® toilet DE oplossing. Zolang de plafondhoogte minstens 1 meter bedraagt, er een watervoorziening en een afvoer in de buurt is, is alles mogelijk.Als je gaat bouwen of verbouwen is elke vierkante meter waardevol en moet er over het gebruik ervan goed worden nagedacht. De oppervlakte van een toiletruimte varieert gewoonlijk tussen de 1,2 en 2,5m². Maar een toilet is ook perfect denkbaar onder de helling van een zolderkamer of onder een trap. Heb je niet veel ruimte of is een normale afvoerleiding van 100-110mm diameter niet mogelijk en je toch een nieuw toilet wil, is een SANIBROYEUR® toilet DE oplossing. Zolang de plafondhoogte minstens 1 meter bedraagt, er een watervoorziening en een afvoer in de buurt is, is alles mogelijk.

sanibroyeur broyeur vermaler

Een SANIBROYEUR® is een pomp met een hoog-kwalitatief messensysteem dat fecaliën en toiletpapier tot zeer kleine deeltjes versnijdt. Vervolgens wordt alles via een dunne afvoerbuis van slechts 22 tot 32mm weggepompt. Je kan een SANIBROYEUR® apart plaatsen achter je wc of er zijn ook wc’s waarin de SANIBROYEUR® al is geïntegreerd. Dit noemen we de SANICOMPACT®.Een SANIBROYEUR® is een pomp met een hoog-kwalitatief messensysteem dat fecaliën en toiletpapier tot zeer kleine deeltjes versnijdt. Vervolgens wordt alles via een dunne afvoerbuis van slechts 22 tot 32mm weggepompt. Je kan een SANIBROYEUR® apart plaatsen achter je wc of er zijn ook wc’s waarin de SANIBROYEUR® al is geïntegreerd. Dit noemen we de SANICOMPACT®.

Sanicompact DE oplossing

sanibroyeur sanicompact toilet broyeur vermaler

Het SANICOMPACT® gamma van SFA heeft vele voordelen. Naast de aanzienlijke ruimtebesparing zijn deze toiletten zeer eenvoudig te installeren zonder dat er veel werk aan te pas moet komen. Het wordt dus mogelijk om elke ruimte in uw woning eenvoudig om te vormen. Dankzij de stille en discrete werking, de kleine afvoerdiameter van slechts 32 mm en de diepte van 43 cm kunnen ze overal worden geplaatst: zelfs een oude bezemkast kan dienen.

De keramieken SANICOMPACT® toiletten met een geïntegreerde broyeur zijn producten met een eigentijds design. De toestellen worden rechtstreeks op de watertoevoer aangesloten, een waterreservoir is dus niet nodig. Verschillende modellen zijn bovendien uitgerust met een extra aansluiting voor een wastafel om zo een complete sanitaire ruimte te creëren.

De SANICOMPACT® reeks bespaart ook op uw waterfactuur. Ze zijn is uitgerust met een innovatief "ECO+" spoelsysteem. Dit systeem voorziet een dubbele spoelfunctie met een waterverbruik van slechts 1,8 of 3liter water per spoelbeurt.

Dankzij een SANIBROYEUR® toilet creëer je makkelijk extra ruimtes of plaats je eenvoudig een extra wc. Je kan eveneens een toilet of een complete badkamer installeren op een plek lager dan de riolering.

Op het gemak

Met een makkelijk te installeren toilet van SANIBROYEUR® ben je overal op je gemak.
Van helemaal boven onder het dak… tot een extra toiletruimte op de benedenverdieping… tot een leuke hobbyruimte in de kelder.

Tip: installeer eenvoudig een toilet en douche op de benedenverdieping.
Ideaal als je een dagje ouder wordt en niet gemakkelijk meer de trap op en af kan.

www.sanibroyeur.info