Sanibroyeur grijswater pompen

Je wil een nieuwe douche, bad, wasplaats of zelfs een (buiten)keuken maar dat lijkt op het eerste zicht niet mogelijk? Met een Sanibroyeur pomp kan het!

De juiste pomp voor jouw toepassing

Naast de bekende Sanibroyeur vermalers bestaat het SFA Benelux assortiment uit een gamma dompelpompen, condenspompen, opvoerinstallaties en een serie vuilwaterpompen voor een breed scala aan huishoudelijke toepassingen.

De compacte en stille vuilwaterpompen kunnen eenvoudig en zonder ingrijpende werkzaamheden worden geïnstalleerd. Zo kunt u waar u maar wilt in huis een nieuwe douche, bad, keuken of wasplaats creëren. En dit ook op plaatsen waar het water niet onder natuurlijk afschot weggevoerd kan worden zoals een kelder. Maar ook de afvoer van die buitenkeuken is geen probleem meer! Ook in meer commerciële toepassingen zoals bijvoorbeeld kapperszaken, restaurantkeukens of tandartspraktijken zijn deze pompen perfect inzetbaar.

Sanidouche – Sanidouche Flat

Sanidouche pomp sanidouche flat pomp

 

De Sanidouche+ en de Sanidouche Flat pompen zijn speciaal ontwikkeld voor het makkelijk instaleren van een douche. Met een zeer laag inschakelniveau van slechts 30mm is de Sanidouche Flat uitermate geschikt voor een lage douchebak of zelfs een inloopdouche. Ideaal voor meer flexibiliteit bij het plaatsen van een moderne douche in de woning, in elke ruimte waar (tijdelijk) een extra douche nodig is. Uitgevoerd met een extra inlaat kan dus ook een wasbak worden aangesloten. De Sanidouche pompen zijn niet zelf aanzuigend, een verval tussen sifon en pomp is dus noodzakelijk.

Sanivite – Sanispeed

sanivite vuilwater pomp sanispeed vuilwater pomp

De Sanivite+ en de Sanispeed+ zijn krachtige vuilwaterpompen. Ideaal voor het verpompen van afvalwater uit een douche, wastafel, bidet of voor het afvoeren van heet water (tot 60?) afkomstig van een wasmachine en/of vaatwasser. Voor kleine commerciële settings zoals een café, praktijk, kantoor of winkel is de Sanispeed+ de beste keuze. Met vier inlaten kan een brede range aan installaties worden aangesloten op één enkele pomp voor op en top flexibiliteit.

 

Voor meer info surf naar: www.sanibroyeur.info