De toekomst van het toilet

Het douchetoilet is de nieuwe manier van toiletteren.

Jaimy van de Wal 08 April 2019

Al jaren lang zitten we op hetzelfde toilet. Veel verandering is er na de komst van de riolering niet geweest. Nu is er toch echt een revolutie gaande in het kleine kamertje. We stappen allemaal langzaam over naar het douchetoilet

Durzaam

Het douchetoilet wordt gezien als de duurzame versie van alle toiletten, want er komt helemaal geen toiletpapier meer bij kijken! Bij een douchetoilet zorgt een warme waterstraal voor de hygiene. Zodra de persoon klaar is met zijn behoefte, drukt hij of zij op de knop en alles wordt in werking gesteld.

Hoe werkt het?

Uit de binnenkant van de wc schuift er een sproeikop naar buiten. Uit de sproeikop komt een warme straal water die er voor zorgt dat het onderlichaam volledig wordt gereinigd. Als je voor de eerste keer een douchetoilet gebruikt kan dat een beetje gek aanvoelen, maar als je het eenmaal gewend bent wil je niet meer anders.

Toiletaccessoires

Je kan je douchetoilet uitrusten met nog meer toiletaccessoires. Je kan bijvoorbeeld ook je douchetoilet uitrusten met een föhn die het onderlijf droogt nadat je gebruik heb gemaakt van de douche. Ook is een verwarmde toiletzitting een van de extra’s die je kan laten installeren op jouw nieuwe toilet. Het toilet wordt steeds futuristischer!

De toekomst

Dit is echt de toekomst van het toilet. Zeker omdat dit ook een duurzamere manier van toiletteren is. Het douchetoilet wordt al steeds vaker gebruikt in Nederland. Het ziet er naar uit dat het aantal douchetoilet gebruikers alleen maar zal stijgen!

Uitleg werking douchetoilet door Geberit

 

 

Reacties