De opkomst van de DoucheWC is doorgezet.

Het klassieke bidet als aparte keramiek is in Nederland nooit echt een standaard geworden, zoals in Italië of Frankrijk, maar de moderne elektronische variant is inmiddels wel aan een sterke opmars bezig.

Douche-wc

Alle grote merken zoals Geberit, Villeroy & Boch en GROHE hebben inmiddels een eigen douchetoilet lijn. De modellen hebben niet alleen qua functie maar ook wat betreft design op een hoogwaardig niveau bereikt.

Hoewel de belangrijkste functie, namelijk een comfortabele & hygiënische reiniging op het toilet bij alle merken vergelijkbaar zijn, bestaan er wel grote verschillen in design, aanvullende functies, kwaliteit en zeker ook in prijs. Als u overweegt uw toilet of badkamer van een DoucheWC te voorzien, is het daarom verstandig om de merken en modellen met elkaar te vergelijken. In Rijswijk, bij Den Haag vindt u het grootste DoucheWC Center van de Benelux: Bidetdouche.nl.   Hier vindt u alle merken en modellen in één showroom en neemt men de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Zowel over de functies als de installatie. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om zelf een DoucheWC te ervaren. Men beschikt over ervaren installateurs die vrijwel altijd in staat zijn zonder breekwerk een DoucheWC bij u thuis te installeren.

Een DoucheWC heeft nog enigszins de uitstraling van een luxe, zelfs decadent apparaat. Geheel ten onrechte, want reiniging met water is natuurlijk geen overdaad of luxe. Het is veel hygiënischer en wordt op de meeste plaatsen ter wereld gebruikt in plaats van papier. Los van het comfort is water een een veel verstandiger keuze als het gaat om de impact op het milieu dan papier. De kans is groot dat ook u in 2018 de overstap naar reiniging met water op het toilet zult maken. Laat u dan eens voorlichten bij Bidetdouche in Rijswijk. Er is een hygiënische optie voor elk budget. Want eenmaal het comfort en de hygiene van reiniging met water ervaren, dan wilt u nooit meer terug naar het primitieve papiertje.

 

Showroom

U bent van harte welkom op de Steenplaetstraat 6 in Rijswijk, telefonisch te bereiken op 070 2210066 of kijk online www.bidetdouche.nl