Spiegel op maat nodig?

Een spiegel is onmisbaar in ieder interieur. Wil je een mooie grote nieuwe spiegel in je woonkamer, badkamer of slaapkamer? 

25 September 2018

Het is van belang dat deze perfect aansluit op je wensen en past binnen je woonstijl. Smaken verschillen en geen enkel huis is hetzelfde, een spiegel vinden die voldoet aan al je wensen kan daarom een flinke uitdaging zijn. Zeker weten dat je slaagt? Kies er voor een spiegel op maat te laten maken door GlasGigant.

Spiegels in allerlei formaten bestellen

Als je graag een spiegel op maat wilt bestellen dan is GlasGigant een zeer goede keuze. Je kunt hier allerlei soorten spiegels in verschillende formaten bestellen. Je hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden. Gaat je voorkeur uit naar verzilverd blank, rosé, grijs of goud glas? Vrijwel alles is mogelijk. De spiegels worden onbewerkt afgeleverd, je kunt er wel voor kiezen de randen van het glas te laten bewerken. Tijdens het bestelproces wordt dit aangegeven.

Eenvoudig glas online bestellen

Het is heel eenvoudig om bij GlasGigant in slechts drie stappen glas op maat te bestellen.

  • Stap 1: Product kiezen: je kiest het type glas en voert de aantallen en afmetingen in.
  • Stap 2: Direct mee bestellen: je voegt eventueel de benodigde beglazingsmaterialen toe.
  • Stap 3: Bestelling afronden: je kiest de gewenste afhaal- of leverdatum, controleert je bestelling en betaalt op een veilige manier.

Je glasplaat wordt vervolgens op maat gemaakt in een van de glasfabrieken van GlasGigant.

Snelle levering

Je ontvang je bestelling in de meeste gevallen binnen 5 werkdagen. Gaat het om een spoedbestelling? GlasGigant doet er in dat geval alles aan om ervoor te zorgen dat jouw spiegel binnen 3 werkdagen geleverd wordt. Wil je meer weten over een spiegel kopen of heb je andere vragen? Breng een bezoek aan de website van GlasGigant.

Reacties