string(1) "p"

LoooX tips | Kies de perfecte spiegel!

Een spiegel is onmisbaar in de badkamer. Dagelijks brengen we gemiddeld drie kwartier door voor de spiegel. Kies daarom voor een spiegel die bij jou past!

Een spiegel is onmisbaar in de badkamer. Dagelijks brengen we gemiddeld drie kwartier door voor de spiegel. Daarom is het extra belangrijk dat de spiegel helemaal aan jouw wensen voldoet! Weet je niet precies welke badkamerspiegel je moet kiezen? Dan gaan deze 5 tips je verder helpen. Lees het hier!

1. Spiegel met of zonder verlichting?
Gaaf, een badkamerspiegel! Je wilt natuurlijk wel dat deze mooi samengaat met de rest van de badkamer. Daarom is het belangrijk om te bedenken of je een spiegel wilt met of zonder verlichting. Gebruik jij de spiegel bijvoorbeeld ook om jouw make-up te doen ’s ochtend of je baard in model te brengen? Kies dan voor verlichting! Kies bijvoorbeeld voor directe verlichting zoals onze M-Line, of indirecte verlichting zoals onze C-Line. Combineren kan natuurlijk ook! In dat geval voorziet onze X-Line jou van alle verlichting die je nodig hebt.

Wist je dat de verlichting heel eenvoudig te bedienen is met of een drukkop op de spiegel of een bijbehorende afstandsbediening?

2. Kies de juiste vorm
Houd jij van een strakke industriële badkamer, of gaat jouw voorkeur uit naar ronde, romantische vormen? De vorm van de spiegel draagt ook zeker bij aan de sfeer van de badkamer. Zo kun je naast spiegels in rechthoekige vorm, ook een spiegel kiezen met ronde vormen. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Black Line Round, of onze CM-Line met verlichting.

Ben je fan van de ronde vormen? Dan is onze Organic misschien iets voor jou. De naam zegt het al: de organische vorm werkt perfect om de botanische sferen in jouw badkamer te versterken.

3. Kies de grootte
Wist je dat het juiste formaat spiegel de ruimte optisch groter doet laten lijken? Dat wil je! Kijk bijvoorbeeld goed naar de afmeting van het badmeubel. Een belangrijke vuistregel: zorg dat de spiegel niet breder is dan het meubel. Maak je gebruik van meerdere spiegels? Zorg dat er voldoende ruimte zit tussen twee spiegels (minimaal 20 cm). Zo weet je zeker dat het complete plaatje klopt!

4. Maak jouw spiegel uniek!
Heb je een spiegel in je hoofd die je er niet meer uit krijgt? En heb je de perfecte nog niet gevonden in onze standaard collectie? Ga met ons om tafel! Met ons maatwerk programma kunnen we (bijna) elke spiegel maken. Neem jouw idee of ontwerp mee naar één van onze Tailor-Made Dealers bij jou in de buurt. Wees niet bang: we houden van een uitdaging.

5. Combineer
We zien steeds meer dat de combinatie van verschillende spiegels de kop opsteekt. Zo kun je de spiegel bijvoorbeeld combineren met dezelfde spiegel in een andere afmeting. Een gaaf voorbeeld hiervan is het combineren van twee Organic spiegels. Door te kiezen voor een andere afmeting én een andere positie lijkt de badkamer een geheel! Het voorbeeld zie je hieronder.

Decotip! Onze spiegels zijn ook heel leuk te combineren met sfeerverlichting of met accessoires, zoals een houten shelf. Ideaal om wat spulletjes op te zetten. Bekijk de voorbeelden hieronder!

Benieuwd naar de spiegelcollectie? Klik dan hier!