Foto: 246070

Cleopatra introduceert het Modulair Stoom-concept: creëer je eigen stoomdouche

Cleopatra introduceert een uniek concept: het Modulair Stoom concept. Hiermee bepaal je zelf hoe je ideale wellnessruimte eruit komt te zien.

Door middel van losse componenten ontwerp je je eigen stoomdouche afgestemd op je ruimte en je specifieke wensen. Zo heb je onder andere de keuze uit: banken, deuren, vensters, stoomtechniek en (maatwerk) daken.

Bij de banken, deuren en vensters kies je uit verschillende afmetingen en materialen. Bij stoomtechniek heb je twee mogelijkheden, het plaatsen van interne of externe stoomtechniek eventueel met geurstofdosering. Het dak van je stoomdouche maken wij voor je op maat en is standaard uitgerust met ontluchting. In je maatwerk-dak kun je kiezen uit de volgende opties: witlicht, kleurlicht, regendouche en speakers.

Van inloopdouche naar stoomdouche

Met een stoomdouche ervaar je de weldaad van stoom en voel je je na afloop ontspannen en voldaan. Maar naast dat je geniet van de stoom, is een stoomdouche natuurlijk ook gewoon een overheerlijke douche voor dagelijks gebruik.

Een stoomdouche is een afgesloten ruimte. Dit heeft grote voordelen ten opzichte van een 'open' inloopdouche. Zo blijft het water binnen de doucheruimte en blijft de rest van je badkamer droog. Daarnaast zorgt een afgesloten ruimte voor meer warmte, wat bijdraagt aan meer comfort tijdens en na het douchen.

Kies voor het beste & verbeter de kwaliteit van je leven.

Over Cleopatra

Cleopatra, dochteronderneming van Hansgrohe, is sinds 1966 de Nederlandse producent van luxe en hoogwaardige wellnessproducten. Ons assortiment bestaat uit stoom-/ douchecabines,individuele stoomoplossingen baden en whirlpools. De belangrijkste inspiratiebron voor Cleopatra is water waarbij de ontspanningsbehoefte van de consument voorop staat.

Meer informatie: www.modulairstoom.nl.

Publicatiedatum: 1 september 2010

Reacties