Helsingborg ir sauna

De Helsingborg infrarood sauna van Newtrend is er eentje waar u het pas echt warm van krijgt! 

Het model Helsingborg biedt ruimte aan twee personen. De sauna is uitgerust met de unieke Newtrend paneelstralers, efficiënt in energieverbruik, voorzien van Wide-FIR technologie en van absolute topkwaliteit. De sauna is gemaakt van duurzaam Hemlock hout en voorzien van een radio/cd-speler. De cabine is voorzien van lichttherapie en is uitermate geschikt voor het therapeutische gebruik van aroma's, die u ook bij Newtrend kunt bestellen. Bovendien kunt u de sauna zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde bedienen.

Productomschrijving

Technische informatie
De nieuwe modellen zijn uitgerust met de nieuwste Wide-FIR technologie. Een nieuw ontwikkelde vorm van infrarood welke nog efficiënter en gezonder is. Geschikt voor twee personen.

- Afmetingen: 122 cm x 102 cm x 200 cm
- Verpakking (drie dozen): 193x120x19, 193x109x16 en 130x110x32 cm
- Benodigd grondoppervlak: 1,2 vierkante meter
- Stroomverbruik: 1.600W per uur
- Gewicht (Kg): 145
- Voltage: 220V
- Materiaal: Hemlock
- 8-Wide frequency Heaters system
- Digitaal controlepaneel binnen en buiten
- Radio/CD Speler
- Zuurstofionisator
- Lichttherapie
- Geschikt voor lichttherapie en aromatherapie.
- Deze prijs/kwaliteit verhouding is absoluut de beste in Europa!
- Montage (optioneel): € 125,- incl. BTW.

Infraroodstraling

Infrarode straling klinkt je misschien wat eng of kunstmatig in de oren. Dat is echter nergens voor nodig; infrarode straling komt overal om ons heen voor en is niet schadelijk. Zelfs jij zendt infraroodstraling uit. Je kunt de infraroodstraling niet zien, het is alleen waar te nemen als warmte. En die warmte is goed te gebruiken in sauna's.

Infrarood sauna's zijn er natuurlijk al lang. Sinds jaar en dag worden deze sauna's verwarmd met behulp van een soort lamp, met een technische term ook wel pijpstraler genoemd. De Newtrend infrarood sauna's hebben echter een nieuwe techniek; de zogenaamde paneelstralers. Met deze vernieuwende technologie onderscheiden de Newtrend sauna's zich van alle concurrenten. Op dit moment zijn bijna alle Newtrend sauna's voorzien van paneelstralers. Waarom men deze stralers gebruikt mag duidelijk zijn: Newtrend wil alleen het allerbeste voor jou!


De paneelstralers vullen de sauna beter met straling omdat ze een breder gamma van stralen geven. Dit heet Wide Far Infrared Rays (Wide-FIR). Groot voordeel is dat de panelen niet alleen lange golfstralen uitzenden, maar ook een midden- en korte golf.


Daarnaast is de cabine ook voorzien van 2 full-spectrum stralers., zodat u van zowel lange als korte golfstraling kunt genieten.

Newtrend en gezondheid

Overal en altijd is er wel iets te lezen, te zien of te horen over gezondheid en de mogelijke problemen daarmee. Helaas is dat meestal niet positief. We eten te veel vet, we bewegen te weinig, we worden te dik en te zwaar. Mede hierdoor komen bepaalde ziektes tegenwoordig vaker voor. Diabetes bijvoorbeeld, een ziekte waar nu meer mensen aan lijden dan vroeger. De lijst is echter langer: hart- en vaatziektes, spierziektes en gewrichtsaandoeningen zoals reuma en artrose.

Regelmatig saunabezoek heeft veel voordelen voor je gezondheid, met name als je last hebt van de eerder genoemde ziektes. Maar ook als het gaat om overgewicht, last van stijve spieren of vermoeidheid. Na een half uurtje sauna voel je je stukken beter.

Door fysiotherapeuten wordt infrarood behandeling voornamelijk toegepast bij spierpijn en aandoeningen aan de gewrichten. Dit omdat infrarode straling warmte ontwikkelt in het lichaam die verlichting geeft bij pijn. Die behandeling kun je volgen door gebruik te maken van een Newtrend infrarood sauna.

Het hebben van een bepaalde ziekte is niet fijn. Je hebt er baat bij als je de symptomen en de pijn kan verlichten. Dat kan dus prima in een Newtrend infrarood sauna. Je zult direct merken dat het werkt!