Combisauna

Bij een combisauna van Cerdic wordt de traditioneel Finse sauna gecombineerd met een infraroodsauna. Zo heeft u een ruimtebesparende oplossing en de voordelen van infrarood en een kachelgestookte sauna in één ruimte.

Combisauna

Er is duidelijk een verschuiving waarneembaar op het gebied van ontwerp. Dit zien we ook terug in de professionele markt. Het toepassen van zoutsteen, natuursteen, (glas) mozaïek doet zijn intrede in de particuliere markt. De integratie van de sauna in de omgeving is voor veel mensen steeds belangrijker aan het worden. Het ontwerpproces van Cerdic richt zich dus op het begrijpen en vertalen van de specifieke behoefte en esthetische wensen ten aanzien van materialen en ontwerp in samenwerking met de opdrachtgever. Daarnaast is Cerdic continu op zoek naar verbetering en productontwikkeling. Momenteel is Cerdic bezig om een infrarood sauna te ontwikkelen die vooral voor mensen met bepaalde ziektebeelden een helende werking heeft.

Cerdic is al meer dan 20 jaar producent en leverancier van o.a. infraroodsauna's, Finse sauna's en combisauna's. De laatste jaren heeft Cerdic zich met name toegelegd op maatwerksauna's. Daarbij gaat het niet alleen om afmetingen van de sauna, maar voornamelijk ook om de esthetische uitstraling van de sauna t.w., materialen, ontwerp, en integratie in de omgeving.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.cerdic.nl