Pimp je toiletruimte met Tiger

Maak een échte eye catcher van je toiletruimte!

Of het nu gaat om een snelle pitstop of een moment van rust, het toilet is een belangrijk onderdeel van je huis. Het is een ruimte die niet alleen functioneel moet zijn, maar ook een uitdrukking kan zijn van stijl en persoonlijkheid. Het kleinste kamertje in huis verdient daarom ook een mooie aanpak! Met de juiste ideeën weet je van jouw toilet een échte eyecatcher te maken. Van opvallende kleuren tot ingetogen natuurlijke materialen, de opties zijn eindeloos. Ontdek alle toilet inspiratie in deze blog.

Stijl kiezen voor je toilet
Er zijn verschillende stijlen die je kunt toepassen in je toilet. Denk aan industrieel, japandi of kleurrijk. Het is daarom belangrijk om eerst na te gaan welke stijl of kleuren je mooi vindt. Ga je voor dezelfde stijl als in je badkamer of wil je jouw toilet er juist laten uitspringen? Op basis hiervan kun je verder zoeken naar geschikte tegels, meubels en accessoires. Zo kies je bij een industrieel toilet voor ruwe materialen en donkere kleuren. Bij een japandi badkamer ga je daarentegen juist voor zachte kleuren en natuurlijke, lichte materialen. Wanneer je weet welke stijl aan jouw toilet wordt toegevoegd, wordt het inrichten een stuk makkelijker. Om het wat makkelijker te maken, vind je hieronder een paar van de populairste toiletinrichtingen.

Toilet inspiratie #1 Minimalistisch toilet
Voor liefhebbers van strakke lijnen en ingetogen elegantie is een minimalistische benadering perfect. Kies voor eenvoudige, moderne toiletaccessoires zoals een slanke toiletpapierhouder en een subtiele handdoekhaak. Hou de kleuren neutraal en ga voor accessoires in lichte kleuren. Tiger Tado past hier perfect bij. Qua badkamerstijl kun je denken aan japandi of scandinavisch. Lichte kleuren vormen de basis!

Toilet inspiratie #2 Luxe toilet
Jezelf wanen in het weelderige interieur van een hotel… Een chique toilet wilt toch iedereen? Breng dit level van comfort naar het kleinste kamertje van je huis door te kiezen voor een luxe toilet. Materialen zoals marmer, goud en velvet zijn hierbij onmisbaar. Luxe accessoires maken het toilet helemaal af. Ga bijvoorbeeld voor accessoires in het goud, zoals Cooper goud serie of pak het wat subtieler aan met de Tune accessoires in geborsteld goud. De hotelchique badkamerstijl sluit hier naadloos op aan.

Toilet inspiratie #3 Industrieel toilet
Maak een statement in je toilet door te kiezen voor donkere kleuren. Dit zorgt niet alleen voor een industriële uitstraling, maar biedt ook vele mogelijkheden om mee te combineren. Zwart past bijvoorbeeld mooi bij natuurlijke materialen zoals hout en marmer. Wanneer je een donker toilet combineert met verschillende materialen zorg je er ook voor dat het niet te donker wordt. Dark minimal en de industriële badkamerstijl passen hier perfect bij.

Toilet inspiratie #4 Modern toilet
Het moderne toilet dient niet alleen functioneel te zijn, maar ook een esthetische en comfortabele ervaring te bieden. In een modern toilet vind je daarom strakke lijnen en weinig poespas. Materialen zoals marmer en onyx zie je ook terugkomen in een modern toilet. Qua kleur kun je denken aan een combinatie van wit en zwart of juist diepe kleuren zoals donkerblauw en donkergrijs.

Toilet inspiratie #5 Klassiek toilet
Waar je in een modern toilet strakke lijnen en een minimalistische indeling ziet, is dit bij een klassiek toilet compleet anders. Denk aan sierlijke vormen, warme tegels en verschillende accessoires. Wit is meestal de basis en wordt gecombineerd met rustige kleuren. Een klassiek toilet is mooi te combineren met houten elementen of pastelkleuren. Of ga juist voor een combinatie met Spaanse tegels. Doordat je vooral gebruik maakt van lichte kleuren, oogt je toilet ook ruimtelijker. Ideaal!

Kleine renovatie? Toilet accessoires!
Nog niet toe aan een complete toilet renovatie? Of heb je een klein toilet en wil je met minimale aanpassingen een groot verschil maken? Kies dan voor een nieuwe set toiletaccessoires. Een andere kleur of materiaal kan namelijk al een groot verschil maken. Met badkameraccessoires in kleuren als goud, blauw en wit geef je een opvallend accent aan je toilet