Profielfoto van Windsor Bathrooms
Windsor Bathrooms
Toutenburgstraat 2, 8912 AG Leeuwarden
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
10:30 - 17:00
vrijdag
10:30 - 17:00
zaterdag
10:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Nostalgisch sanitair naar het Victoriaanse tijdperk

Nostalgie naar het Victoriaanse tijdperk is duidelijk terug te zien in het sanitair van de Windsor&Co series

Nostalgisch sanitair naar het Victoriaanse tijdperk

Nostalgie naar het Victoriaanse tijdperk is duidelijk terug te zien in de prachtige Windsor&Co. series Bexley, Linford en Toulon sanitair. Ontdek de elegante en verfijnde 100% made in Italy sanitair collectie, met een uitgesproken Engelse sfeer. Geïnspireerd door het verleden van de Londense badkamers, weerspiegelt het Windsor&Co.santiair de waarden van tradities uit het verleden die nog steeds geldig zijn.

De diverse opties voor toiletten; duoblok, halfhoog- en hoogsysteem hebben een vloer- of muuraansluiting. De compacte wandhangende toiletten uit de serie Bexley en Toulon zijn randloos en eenvoudig te reinigen. Vuil en bacteriën kunnen zich hierdoor niet ophopen onder de rand. Nog een voordeel is dat u water bespaard door de speciale spoeltechnologie. Met een inbouw reservoir en het prachtige klassiek metalen Windsor&Co. bedieningspaneel met witte doortrekhendel heeft u een compleet toilet van top kwaliteit in huis. De bijpassende luxe toiletbrillen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en traditioneel walnoot. Eventueel met zachtsluitende scharnieren in chroom of goud.

De klassieke wastafels, fonteintjes, toiletten en bidets vervaardigd uit tijdloos glanzend wit hoogwaardig keramiek. Haal de sfeer van toen terug met één van deze drie klassieke series, vormgegeven met moderne techniek. De sanitair collectie is door Windsor Bathrooms met zorg op elkaar afgestemd zodat zij een prachtig geheel vormen samen met uw badkamer en toiletruimte.

Een onberispelijke Old England-stijl, 100% gemaakt in Italië, gecertificeerd door het keurmerk “Ceramics of Italy”