Foto: VB_Antao_Bad

Nieuwe premium badkamercollectie Antao met bijpassende kranen

Organische vormen, unieke materialen en natuurlijke kleuren

07 September 2023

dé highlight van het 275-jarig jubileum van Villeroy & Boch is de gloednieuwe premium badkamercollectie AntaoDe collectie is ontstaan in samenwerking met het designer duo KASCHKASCH. Deze designers lieten zich voor deze collectie inspireren door de natuur en de imperfecte vorm van een dauwdruppel. De organische vormen, unieke materialen en natuurlijke kleuren creëren een oase van rust en feelgood sfeer, net als in de natuur. Antao is de eerste complete collectie van Villeroy & Boch inclusief bijpassende kranen.

Unieke wastafel

De organische vorm van een dauwdruppel is het meest te herkennen in de wastafels. Net als een druppel in de natuur, is geen wastafel hetzelfde. Voor elk formaat wastafel is een aparte vorm ontwikkeld. Ook de kleuren van de wastafels zijn geïnspireerd op de natuur. Naast klassiek glanzend of mat wit, zijn ze verkrijgbaar in de trendy matte kleuren Pure Black, het beige Almond en de nieuwe groentint Morning Green.

Tijdloos design

Een ander hoogtepunt van de collectie is het vrijstaande bad. De kenmerkende asymmetrische vorm van deze collectie maakt het bad een blikvanger in elke badkamer. Het bad is verkrijgbaar in diverse natuurlijke tinten. Net als veel andere baden van Villeroy & Boch heeft het Antao bad dunne randen voor een verfijnde, luxe uitstraling. De natuurlijke rondingen zorgen voor extra comfort en daarmee voor pure ontspanning.

Stijlvolle mix

De ronde vormen zien we ook terug in de badkamermeubels. Van wastafelmeubels tot hoge kasten van massief hout, lak en zelfs van natuursteen. De verschillende onderdelen zijn naar wens in te delen. Mix en match de nieuwste kleuren Stone Grey, Leaf Green, Midnight Blue met Honey Oak of Warm Walnut voor spannende combinaties of ga voor één kleur in verschillende materialen voor een ton-sur-ton look. De bijpassende spiegels in organische vormen zijn een mooie aanvulling en maken de natuurlijke sfeer compleet. Verkrijgbaar in drie uitvoeringen mét verlichting.

Bijzondere toiletzitting

Ook in het design van de toiletzitting is de natuurlijke inspiratiebron zichtbaar. Het Antao toilet is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de wastafels. Het TwistFlush spoelsysteem zorgt voor optimale hygiëne.

Bijpassende kranen


Maak de badkamer compleet met de bijpassende Antao kranen. De kranen zijn er in 11 verschillende modellen en verkrijgbaar in het chroom, mat zwart en geborsteld nikkel. Net als de andere producten uit de collectie hebben de kranen een bijzondere, organische vorm. Hierdoor creëer je met de Antao een harmonieuze badkamer waarin alles perfect op elkaar is afgestemd.

Meer van Villeroy & Boch
Reacties