Foto: M03_-_Exclusive_XL_-_1400_-_M43_-_804

Nieuw spiegelprogramma van Primabad

Primabad presenteert een los spiegelprogramma met een aparte brochure als aanvulling op het standaard programma.

07 April 2024

De complete badkamer veranderd steeds meer in ons persoonlijk wellnesscentrum. Rust en ontspannen in eigen huis. We zien dit terug in de complete styling van de badkamer, waar ook een perfect spiegelbeeld bij hoort.

Primabad presenteert een los spiegelprogramma met een aparte brochure als aanvulling op het standaard programma.
Met maar liefst 28 verschillende spiegels, kunnen we wel zeggen, dat Primabad hier een overvloed aan keuzes biedt. Van rond of rechthoekig tot ovaal of organisch. Elke spiegel is voorzien van LED verlichting, aanraak-of bewegingsschakelaar en diverse andere opties. De spiegels zijn vervaardigd met aandacht voor detail, innovatie en functionaliteit.

Als toevoeging biedt Primabad haar klanten een innovatieve spiegelconfigurator die u in staat stelt om zelf een spiegel te creëren die aansluit bij de wensen van de klant.

Een badkamer is niet compleet zonder een stijlvol en passend meubel. Primabad vindt dat iedereen een badkamer verdient waar hij of zij zich thuis voelt. Een badkamer met een badmeubel aangepast aan uw persoonlijke wensen. Hierbij gaan esthetiek en functionaliteit hand in hand om u iedere dag weer een plezierige ervaring te bezorgen. Gebruiksgemak, functionaliteit, kwaliteit en design smelten samen in uw perfecte badmeubel. Primabad werkt met duurzame materialen en is als 1 van de weinige badmeubel leveranciers PEFC en FSC gecertificeerd.

Voor meer informatie - www.primabad.nl

Reacties