Foto: Wonennl-Duravit-SensoWash_D-Neo_toilet-1

Maximale hygiëne in het kleinste kamertje

De SensoWash® D-Neo van Duravit – een duurzame douche-wc

10 November 2023

Steeds meer mensen willen bewuster leven en zuinig omgaan met hulpbronnen. Met name in het kleinste kamertje valt daar nog winst te behalen, zoals te besparen op de dagelijkse consumptie van toiletpapier.

Alternatief voor een traditionele wc is een duurzame douche-wc. Een douche-wc reinigt veel zachter, grondiger en is duurzamer omdat er geen toiletpapier aan te pas komt. De douche-wc is het eigentijdse en duurzame alternatief.

De SensoWash® D-Neo biedt moderne, hoogwaardige hygiëne met doordachte technologie. Naast de standaardfuncties zorgt de geïntegreerde verwarming van de zitting voor comfort. Alle techniek is hier in het keramiek geïntegreerd. Met zijn pure esthetiek in een helder design past SensoWash® D-Neo discreet in elke ruimte en past het perfect bij alle Duravit designseries.

De verschillende functies van de SensoWash® D-Neo worden bediend via een afstandsbediening. De individuele instelling van watertemperatuur en -druk zorgen voor maximaal douchecomfort. Met een nachtlampje zorgt SensoWash® D-Neo ook voor veiligheid bij nachtelijk toiletbezoek. Rimless®-technologie en het zeer effectieve, antibacteriële HygieneGlaze keramische glazuur zorgen daarnaast voor optimale hygiëne.

www.duravit.nl

Reacties