Profielfoto van De Eerste Kamer
De Eerste Kamer
De Kreek 6, 3871 MM Hoevelaken
maandag
Gesloten
dinsdag
09:30 - 17:00
woensdag
09:30 - 17:00
donderdag
09:30 - 21:00
vrijdag
09:30 - 17:00
zaterdag
09:30 - 15:30
zondag
Gesloten

Luxe door eenvoud

Luxe door eenvoud. Drie woorden die deze badkamer perfect omschrijven. De klanten hadden van te voren een goed beeld van de stijl die ze voor ogen hadden.

Luxe door eenvoud. Drie woorden die deze badkamer perfect omschrijven. De klanten hadden van te voren een goed beeld van de stijl die ze voor ogen hadden. Het open en informele contact met de badkameradviseur Aldrik heeft gezorgd voor verrassende ideeën. Zo koos de klant bijvoorbeeld bewust voor chromen kranen, waar Aldrik de tegels bij heeft gezocht.

Verrassend ontwerp
De klant wilde geen kleur toepassen in de badkamer en toilet. Om de ruimtes toch een interessant effect te geven is er speels omgegaan met ontwerpkeuzes. Zo is de accenttegel in de toiletten op de zijmuur geplaatst in plaats van op de gebruikelijke achterwand.

Een heel bijzonder en leuk stijlelement zien we terug in het fonteinkraantje in het tweede toilet. Dit kraantje heeft een omgedraaide uitloop waardoor het lijkt alsof de kraan verkeerd om is. Dit geeft een ontzettend leuke knipoog aan het strakke ontwerp.

Rustige basis
Het werken vanuit een rustige basis is iets waar de ontwerpers van De Eerste Kamer graag mee beginnen. Dit is in deze badkamer ook weer toegepast. Als basis voor deze badkamer zijn rustige tegels gebruikt op zowel de muur als verschillende wanden. Om een accent aan te brengen is er gekozen om een contrasterende tegel op een aantal wanden te plaatsen. In dit geval is er door de klant gekozen voor een zwart Hongaarse punt tegel.

Alle meubels zijn van de DEK-design maatwerk serie. In dit geval is er gekozen voor zwart gebeitst en geolied massief eikenhout. De kranen van chroom zijn van Vola. De wastafel, het bad en de waskommen zijn van het merk Corian (solid surface).

Inspiratieboek aanvragen
Vraag hier het uitgebreide inspiratieboek aan van De Eerste Kamer Badkamers

Meer informatie
Voor meer informatie of het maken van een afspraak bezoekt u onze website.