Foto: Hansa-hansastela-wastafel-kraan

Nieuwe modellen HansaSTELA

De succesvolle HANSASTELA mengkranenserie met meer modellen.

De succesvolle HANSASTELA mengkranenserie met meer modellen.

Met nieuwe varianten voor wastafel en waskom en oplossingen voor bad- en tegelrandsystemen, biedt de serie nu nog meer speelruimte voor een harmonieuze inrichting van de designbadkamer. Bovendien verlegt HANSASTELA haar grenzen tot in de keuken, met de toevoeging van een keukenmengkraan.

 

Kenmerkend voor HANSASTELA - naar ontwerp van de designers Bruno Sacco en Reinhard Zetsche - is de strakke, hoekige uitloop van de mengkraan. Deze vormt een bijzonder contrast met het cilindrisch vormgegeven kraanhuis. Dit kenmerk is ook karakteristiek voor de nieuwe wastafelmengkraan op verhoogde sokkel. Met een hoogte van 23 cm is deze mengkraan ideaal te combineren met moderne wastafels en waskommen. Net zoals de lagere variant van de wastafelmengkraan, beschikt ook het hoge model over een zeer exact en licht te bedienen joystick-bedieningshendel. Bij het klassieke model van de wastafelmengkraan vormt de Hansaflow-uitloop de waterstraal tot een brede waterval. Bij het hoge model wordt het water tot een cilindrische waterstraal gevormd, die de vormgeving van de kraan weerspiegelt en de lijnvoering letterlijk vloeiend doorzet. Nog meer flexibiliteit voor de wastafel bieden de nieuwe tweegreeps wastafelmengkranen. Het assortiment biedt een keuze uit een 3-gats opbouwvariant en een 3-gats inbouwwandmengkraan.

Badmengkranen

Voor optische en praktische luxe zorgen de nieuwe 4-gats badmengkranen. Daarmee kent de vrijheid bij het inrichten geen beperkingen meer. De staafvormige handdouche, uitloop, bedieningselement en de omstelling zijn bij de installatie op de badrand vrij te positioneren. Ook voor de tegelrand biedt HANSASTELA een oplossing; met het betrouwbare en zeer flexibele Hansacompactsysteem als basis voor het inbouwen van de componenten. Zoals bij alle Hansa bad- en tegelrandsystemen zorgt de onder de bad- of tegelrand geïntegreerde Hansarollbox voor een opgeruimd beeld bij het bad. Dit automatische slangoprolsysteem voor de doucheslang biedt bovendien comfort en hygiëne. Voor gebruik van de handdouche kan de doucheslang tot de gewenste lengte uitgetrokken worden en vervolgens comfortabel gebruikt worden. Na gebruik is een korte ruk aan de slang voldoende om het blokkeringmechanisme op te heffen en de slang op te laten rollen in de rollbox. Daar is de doucheslang onzichtbaar en hygiënisch verborgen, klaar voor het volgende gebruik.

Met in totaal vijf varianten voor de wastafel, twee voor de douche, vier oplossingen voor het bad en een keukenmengkraan biedt HANSASTELA veel speelruimte voor een individuele inrichting van badkamer en keuken. De inbouw-eenhendelmengkranen zijn gebaseerd op het multifunctionele, modulaire inbouwsysteem Hansavarox. Met de functionele techniek en het aansprekende design is HANSASTELA een bijzondere optie in het middelste prijssegment. De draaibare HANSASTELA keukenmengkraan verleent de minimalistisch ingerichte keuken een strakke, eigentijdse uitstraling met een stijlvol accent.

Reacties