Foto: press_2013/dornbracht-gentle-eengreepsmengkraan.jpg

Nieuwe eengreepsmengkraan Dornbracht Gentle

Dornbracht presenteert een nieuwe eengreepsmengkraan in de serie Gentle.

Met een hogere uitloop, een slanker kraanhuis en een kortere hendel speelt hij optimaal in op de eisen die gesteld worden aan kleine en middelgrote wastafels. De perfecte aanvulling in het ongecompliceerde design van de serie Gentle.

Slanke vorm, gemakkelijk te bedienen: de nieuwe ééngreepsmengkraan combineert natuurlijke elegantie met comfortabele functionaliteit. De ingekorte en dus handige hendel is met zijn korte sprong van 112 mm bijzonder geschikt voor kleinere wastafels. Nieuw is ook de verhoogde uitloop: met een kraanhoogte van 120 mm is de nieuwe ééngreepsmengkraan ergonomisch ideaal en gemakkelijk te bedienen.

Het design pakt de ongecompliceerde, duidelijke vormentaal van Gentle op, die zich op vanzelfsprekende en elegante wijze in de architectonische context van de badkamer voegt. Gentle staat voor everyday elegance. De serie vertolkt een terughoudende elegantie die de gebruiker de hele dag door begeleidt, zonder daarbij opdringerig te werken.

Vooral het gestrekte, slanke kraanhuis van de nieuwe ééngreepsmengkraan weerspiegelt het stijlvolle, zachte karakter van de serie. Ook de nieuwe tweedelige trekstang zorgt voor een ingetogen uitstraling en past perfect bij kleine tot middelgrote wastafels. Bijpassende accessoires die design- en serieoverkoepelend toepasbaar zijn, maken de natuurlijke en zachte vormgeving van de ééngreepsmengkraan compleet.

De nieuwe Gentle ééngreepsmengkraan is met onmiddellijke ingang met en zonder afvoergarnituur in de uitvoering chroom leverbaar.

Meer informatie: www.dornbracht.nl

Publicatiedatum: 5 juli 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties
Anderen bekeken ook