Foto: /283708.jpeg

KLUDI STANDAARD & KLUDI OPTIMA nu ook met flexibele aansluitslangen.

KLUDI flexibel met water.

KLUDI flexibel met water.

In de Benelux is KLUDI al bijna 40 jaar een betrouwbare partner met de serie KLUDI STANDAARD. Deze serie werd later aangevuld met een keramische versie met waterbesparende Z-perlator; de KLUDI OPTIMA.

 

In die 40 jaar vond de enige optische wijziging zo’n 20 jaar geleden plaats. De vol metalen Trias-greep werd vervangen door de vol metalen Terralux-greep.

Nu, twee decennia later, is er wederom nieuws. Per direct zijn van de KLUDI STANDAARD & OPTIMA keuken- en wastafelmengkranen ook versies verkrijgbaar met flexibele aansluitslangen.

KLUDI STANDAARD & OPTIMA mengkranen voor montage op een blad of op een wastafel hadden tot nu toe 10mm verchroomde aansluitpijpen. Daar komen nu versies bij met flexibele slangen die eveneens eindigen met een 10mm aansluiting.

Daar waar een hogere hygiënegraad gewenst is, esthetische eisen de doorslag geven of bij voorkeur traditioneel gewerkt wordt, kan voor de aansluitpijpjes gekozen worden. Daar waar een snellere en eenvoudigere montage gevraagd is kan voor flexibele aansluitslangen gekozen worden.

Buigzame aansluitpijpen 10 mm of flexibele aansluitslangen 10 mm, het maakt voor de prijs niet uit, die blijft gelijk en vriendelijk.

Meer informatie: www.kludi.com

Publicatiedatum: 27 mei 2012

Reacties