Foto: KLUDI-OBJEKTA-kraan

KLUDI OBJEKTA kraan: design in de badkamer

KLUDI voegt met OBJEKTA nieuwe kraan aan haar klassiekers toe

KLUDI OBJEKTA kraan: design in de badkamer. KLUDI voegt met OBJEKTA nieuwe kraan aan haar klassiekers toe.Ook aan het basissegment mogen designeisen gesteld worden. Met de compleet vernieuwde serie KLUDI OBJEKTA geeft de gerenommeerde Duitse sanitairfabrikant KLUDI invulling aan deze trend.

De verchroomde messing behuizing van deze vernieuwde KLUDI serie wordt gecompleteerd met een massieve hendel, die als een duidelijk designelement een organische vorm laat zien.

De body van de kraan is niet helemaal rond maar heeft een verfijnde contour. Dit benadrukt elegant de belijning van de kraan, een ontwerp van het designbureau Neufeld & Stein. Daarbij werd gelet op onderhoudsarme oppervlakken, hetgeen in privébadkamers, maar zeker ook in de projectenmarkt en in publieke ruimten een belangrijk issue is.

Het nieuwe KLUDI OBJEKTA programma is een complete ééngreeps mengkranenserie en omvat producten voor de wastafel, het bidet, het bad en de douche. Ook inbouw is mogelijk, waarbij de comfortabele KLUDI FLEXX. BOXX gebruikt kan worden. Bijpassende opbouw- en inbouwthermostaten zijn als vanzelfsprekend eveneens verkrijgbaar.

Nieuw ten opzichte van de vorige edities van de KLUDI OBJEKTA serie is de XL variant. Hier volgt KLUDI de vraag uit de markt naar producten met een hogere uitstroomopening. Dit komt het gebruiksgemak ten goede maar kan ook voor meer gespetter zorgen.

Het nieuwe KLUDI OBJEKTA programma is een complete ééngreeps mengkranenserie en omvat producten voor de wastafel, het bidet, het bad en de douche. Kludi zou Kludi niet zijn als hier niet een oplossing voor is gevonden. De straalhoek van de waterbesparende KLUDI S-pointer perlator is namelijk met een vingerbeweging te verstellen zodat het water daar neer komt waar het neerkomen moet.

Alle kranen beschikken over cartouchetechniek met instelbare heetwaterbegrenzing.

Meer informatie: www.kludi.com

Publicatiedatum: 31 december 2012

Reacties