Foto: press_2013/kludi-balance-wit.jpg

KLUDI mengkraan BALANCE ook in wit

KLUDI heeft er voor gekozen om de meest gevraagde KLUDI BALANCE producten nu ook in het wit te leveren, met her en der een subtiel chroomaccent.

Bij de introductie in 2011 werd de KLUDI BALANCE kranenserie “het nieuwe design voor de veeleisende gebruiker” genoemd. Dat klopt inderdaad. De duidelijke vormen en de hoge functionaliteit hebben deze kranenserie tot een succes gemaakt. Nu wordt met de White Edition dit succes geprolongeerd.

KLUDI BALANCE: White Edition

Daar waar chroom de omgeving weerspiegelt en zich als een kameleon aanpast, doet wit dit juist niet. Wit is neutraal en maakt meteen een statement. Het product wil zich niet aanpassen aan de omgeving. Het is een zelfstandig designobject dat zich in volle glorie toont aan de wereld.

De chroomaccenten maken het product levendig en zorgen ervoor dat de kranen te combineren zijn met de witte en verchroomde KLUDI FIZZ doucheproducten. Ook andere chroomproducten zoals accessoires harmoniëren hierdoor met de KLUDI BALANCE White Edition.

Ook de KLUDI BALANCE White Edition is vanzelfsprekend uitgerust met de Eco S-Pointer perlator. Hierdoor is de richting van de waterstraal met één vingerbeweging en zonder gereedschap te verstellen. De plaats waar de waterstraal de wastafel raakt, is daarmee aan te passen aan de vorm van de wastafel.

Strakke vlakken en duidelijke lijnen karakteriseren het gehele KLUDI BALANCE productenprogramma. Dankzij de toegevoegde zachte rondingen, zijn deze producten universeel toepasbaar in alle badkamerontwerpen.

Achter dit alles is uitermate moderne mengkranentechnologie verborgen. Dat KLUDI 5 jaar fabrieksgarantie verleent, is daarnaast een aanvullende zekerheid.

Verkrijgbaar bij de sanitair speciaalzaak.
KLUDI BALANCE wastafelmengkraan - artikelnummer 520269175 - vanaf consumentenadviesprijs € 295,00 excl. BTW.

Meer informatie: www.kludi.com

Publicatiedatum: 15 december 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties