Foto: /287350.jpeg

KLUDI BALANCE wandmengkraan in combinatie met wastafel

Nieuwe oplossing KLUDI BALANCE kraan voor wastafel.

Nieuwe oplossing KLUDI BALANCE kraan voor wastafel.

De gereduceerde architectonische vorm van een tweegats wandmengkraan voor inbouw functioneert bijzonder goed in combinatie met een waskom. Het is daarom logisch dat van de serie KLUDI BALANCE deze tweegats inbouwvariant voor de wastafel nu verkrijgbaar is.

 

Bij de KLUDI BALANCE is de connectie met het purisme overduidelijk. Strakke vlakken en heldere lijnen karakteriseren het KLUDI BALANCE productassortiment. Dankzij de combinatie met softe rondingen, zijn deze producten geschikt voor toepassing in badkamerontwerpen die de actuele trends vooruit zijn maarn passen daardoor ook in meer traditionele situaties.

De cilindrische uitloop van de KLUDI BALANCE tweegats wandmengkraan voor inbouw is in de lengtes 180 en 230 mm verkrijgbaar en bevat de waterbesparende S-pointer perlator, die Kludi in vele producten toepast.

De richting van de waterstraal van deze S-pointer perlator kan met één vingerbeweging en zonder gereedschap tien graden versteld worden. De plaats waar de waterstraal de wastafel raakt, is daarmee aan te passen aan de vorm van de wastafel.

De KLUDI BALANCE tweegats wandmengkraan voor inbouw zijn vrijwel overal toepasbaar. Dit komt mede door de geringe inbouwdiepte van 45mm (tot max. 75mm) van het inbouwdeel.

KLUDI BALANCE producten zijn met de PLUS X Award 2011 en de iF Design Award 2012 gekroond en hebben zoals alle KLUDI producten 5 jaar garantie.

Meer informatie: www.kludi.nl.

Publicatiedatum: 17 september 2012

Reacties