Foto: /280192.jpeg

JEE-O pure

Welcome to our pure world!

Welcome to our pure world!

JEE-O by Lammert Moerman, hét Nederlandse design label van lifestyle producten, gaat ook dit voorjaar verder met levensgenieten. Het creëren van het pure gevoel van ontspanning voor lichaam en geest. Onlangs heeft het label de geroemde JEE-O pure badenlijn uitgebreid met twee nieuwe exclusieve waskranen. Wederom te omschrijven als onderscheidend en schitterend in eenvoud. Ontwikkeld met een duidelijk oog voor design, functionaliteit en detail, waar de JEE-O gedachte van shower and simplicity centraal staat.

 

Naast de welbekende JEE-O pure douche, bath en basin wall is de strakke minimalistische lijn dit seizoen uitgebreid met de modellen pure basin low- en basin high. In plaats van de herkenbare gebogen original douchekop zijn de JEE-O pure modellen gevormd in een hoek van dertig graden, met een modern vormgegeven bediening. Met één handige draai regelt de kenmerkende ring de douche geleidelijk van dicht naar open, van koud naar warm.

De vernieuwde badenlijn gaat terug naar de basis, terug naar de meest zuivere vormen. Alle modellen zijn uitgevoerd in zowel geborsteld als gepolijst strak RVS design en tevens leverbaar met handdouche of handdouche met thermostaat. Doordat de ontwerpen zijn teruggebracht naar de essentie zijn de modellen vrijuit te combineren, vele configuraties zijn daardoor mogelijk.

De gehele JEE-O pure lijn karakteriseert zich door de weglating van onnodig vertoon, ingetogen en prachtig in gebruik. Juist vanuit de minimalistische vormgeving past deze lijn uitstekend in de badkamertrends van nu, waar heldere pure vormen zonder opsmuk centraal staan. Esthetisch genieten pur sang.

Verkoopadviesprijzen
- JEE-O pure geborsteld € 1.298,-
- JEE-O pure gepolijst € 1.485,-
- JEE-O pure bath geborsteld € 1.495,-
- JEE-O pure bath gepolijst € 1.625.-
- JEE-O pure basin wall geborsteld € 569,-
- JEE-O pure basin wall gepolijst € 589,-
- JEE-O pure basin low geborsteld € 615,-
- JEE-O pure basin low gepolijst € 645,-
- JEE-O pure basin high geborsteld € 695,-
- JEE-O pure basin high gepolijst € 725,-


Publicatiedatum: 2 maart 2012

Meer informatie: www.jee-o.eu

Reacties