JEE-O breidt awardwinning soho series uit met RAW

Na het daverende succes van de robuuste en minimalistische soho series

03 Juni 2018

introduceert JEE-O de soho RAW series: soho in zijn rauwste vorm. RAW is de pure vorm van de soho series en bestaat uit geborsteld roestvrij staal. Naast de RAW look zijn de producten uit de soho lijn nu ook voor het eerst verkrijgbaar in gepoedercoat mat groen en grijs.

De soho collectie bestaat oorspronkelijk uit stoere design kranen en -douches, gemaakt van roestvrijstaal en afgewerkt met een donkere hamerslag coating. Design zonder poespas met een enkel accent. Afgeronde vormen maken het ontwerp vriendelijk en toegankelijk. Voor de RAW series is de zwarte coating weggelaten, wat de industriële uitstraling van soho series nog sterker maakt.

 

Soho met een kleurtje

Naast de nieuwe RAW uitvoering en de oorspronkelijke zwarte series, introduceert JEE-O ook nog twee andere hippe kleuren: gepoedercoat mat groen en grijs. Tijdloze kleuren die toch helemaal van deze tijd zijn. Ze passen in de trend waarin kleur er ook in de badkamer mag zijn.Dat is helemaal in lijn met de visie van Lammert Moerman, creatief directeur en eigenaar van JEE-O: “Design is doorgedrongen in alle facetten van ons leven. In de visie van JEE-O is de badkamer de laatste horde, waar voor mooi design vaak nog geen ruimte is. Terwijl het een enorme boost geeft om elke dag te starten en te eindigen omringt door geweldige producten.”

De badvuller, wastafel/keukenkraan, bidetkraan, wand mengkraan, wand handdouche, plafond douchekop en accessoires uit de collectie zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in de RAW-uitvoering en in de kleuren mat groen en grijs.

Dutch design

De soho series is het resultaat van een samenwerking tussen JEE-O en het Amsterdamse designers duo Grand & Johnson; twee creatieve zwaargewichten die qua stijl een match made in heaven zijn met JEE-O. Samen weten zij vorm te geven aan maximaal minimalisme. De JEE-O soho 01 douche, het allereerste gezamenlijke ontwerp, won in 2014 een RedDot design Award en in 2016 de German Design Award.

 

Reacties