Foto: Dornbracht-Smart-Tools-bediening-kraan

Dornbracht Smart Tools: bediening kraan digitaal

De digitale bediening voor de kraan, Dornbracht Smart Tools, stelt temperatuur en waterhoeveelheid precies in.

Met de digitale bedieningselementen voor de kraan, de Dornbracht Smart Tools, worden temperatuur en waterhoeveelheid precies ingesteld.

Een volledig nieuwe, digitale technologie voor de bediening van kranen veranderen het productassortiment van Dornbracht in een unieke, modulaire bouwdoos voor de individuele behoeften van de mens.

Welke kraan heb ik nodig voor welke handeling? Hoe moet de badkamer zijn ingedeeld om te voldoen aan mijn persoonlijke behoeften? En hoe kan de kwaliteit van de dagelijkse tijd in de badkamer verder worden verbeterd? Persoonlijke behoeften van de mens beslissen welke elementen in de badkamer individueel worden vormgegeven: personal needs, individual spaces.

Dornbracht Smart Tools

Zo ontstaan de zones 'Cleansing', 'Showering', 'Bathing' en 'Foot Bathing'. De benodigde producten zijn afgestemd op de behoeften op de plaats van de handeling: zo kan men met de draaibare uitloop op de wastafel comfortabel de mond spoelen, de handdouche maakt het haren wassen eenvoudiger en de uittrekbare uitloop maakt een arm- of gezichtsbad extra comfortabel. Behalve de gebruikelijke mechanische regeling kunnen alle kranen ook met nieuwe, digitale bedieningselementen, de Smart Tools, worden bediend. Deze Smart Tools heeft Dornbracht op basis van de Smart Water technologie ontwikkeld. Met slechts één handeling kunnen temperatuur en waterhoeveelheid precies worden ingesteld.

De nieuwe Smart Water producten zijn vanaf medio 2013 verkrijgbaar.

Meer informatie: www.dornbracht.nl

Publicatiedatum: 30 mei 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties