Foto: 249011

De nieuwe Liberty Line van Bossini

Het heden en verleden zijn altijd onlosmakelijk met elkaar verbonden, het een komt voort uit het ander. Bossini geeft ons met de nieuwe Liberty Line de vrijheid om door de tijd te reizen.

Het heden en verleden zijn altijd onlosmakelijk met elkaar verbonden, het een komt voort uit het ander. Bossini geeft ons met de nieuwe Liberty Line de vrijheid om door de tijd te reizen.

Vervlogen tijden zijn ineens voelbaar in uw eigen badkamer en roepen een gevoel van vertrouwdheid en nostalgie op. Een klassieke uitstraling die ook in de moderne tijd volledig tot zijn recht komt.

 

De beste manier om de Liberty Line in woorden te vatten is met de term ‘modern klassiek’. Prachtige rechte lijnen lopen speels over in klassieke rondingen en andersom. Het is de evenwichtigheid en de subtiliteit van de ontwerpen die de gevoelige snaar weten te raken en het juiste gevoel weten op te wekken. Deze modern klassieke lijn weet iedereen te verleiden met zijn onweerstaanbare charme. De Liberty Line is een ingenieus en verleidelijk concept waarmee Bossini bij iedereen wel een emotie en een gevoel van vertrouwdheid weet op te wekken. Een garantie om deze nieuwe lijn tot een succes te maken.
Zoals het design je terug laat reizen naar het verleden, zo lokt de technologie je direct weer naar het heden, want uiteraard heeft Bossini de nieuwste technologieën toegepast in zijn producten die gemak, comfort en duurzaamheid garanderen. Hoewel het om een totaal nieuw en creatief design gaat, is de stempel van Bossini duidelijk zichtbaar, een stempel die kwaliteit en elegantie waarborgt.
U hebt de keuze uit een complete lijn aan producten die voor een onweerstaanbaar totaalbeeld en totaalervaring zorgen. Met de Liberty column, Liberty-gom douchekop, de Liberty badmengkraan, de Liberty-arc hoofddouche en de Liberty-mas bodysprays hebt u alle vrijheid om uw ideale badruimte samen te stellen.
De Liberty Line van Bossini is een verleidelijke interpretatie van wat een chique badkamer inhoudt. Deze synthese tussen traditie en technologie is een concept dat velen zal aanspreken. Wij zijn in ieder geval overtuigd van de aantrekkingskracht van deze nieuwe lijn. Met de Liberty Line is Bossini klaar om zowel nieuwe geschiedenis te schrijven als een veelbelovende toekomst te creëren.
Wilt u meer weten over de Liberty Line van Bossini, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en informeren u over de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook terecht op onze website: www.showerconcept.nl.

Publicatiedatum: 20 oktober 2010

Reacties