string(1) "p"

Grohe Essence Kranen

De nieuwe Essence-serie heeft een uitgebreid aanbod aan maten, kleuren en afwerkingen.

Vrijheid van keuze met de nieuwe collectie GroheEssence kranen

De nieuwe Essence-serie heeft een uitgebreid aanbod aan maten, kleuren en afwerkingen. Het complete assortiment – van kranen tot douches en accessoires – is beschikbaar in vier verschillende kleuren in zowel een geborstelde als gepolijste afwerking. Maar ook verkrijgbaar in SuperSteel of chroom. Dit is wat we keuzevrijheid noemen.

GROHE Essence biedt alles wat je nodig hebt voor je persoonlijke wellness-zone: meer elegante afwerkingen, meer inspirerende kleuren en meer luxe materialen. Kies je eigen combinatie en creëer je eigen stijl.

 

Beschikbare kleuren:

 

GROHE PVD hard en krasbestendig

GROHE kranen blijven een decennia lang mooi om naar te kijken. Het speciale recept voor succes is de langdurige afwerking. GROHE maakt gebruik van state-of-the-art technologie om uitzonderlijke kwaliteit te leveren. Het physical vapour depostition (PVD) zorgt ervoor dat het oppervlak drie keer harder is, ondanks het glinsterend goud of geraffineerde roestvrijstalen afwerking heeft. Naast het feit dat harder is, is het oppervlak ook tien keer meer krasbestendig, zodat het heel lang meegaat.

Eenheid door de hele badkamer

Alle producten uit de GROHE Essence New serie sluiten op elkaar aan. Zo kun je het douchesysteem combineren met alle kranen in de badkamer, te denken aan de badkraan, douchekraan en de wastafelkraan. Ook zijn er bijpassende accessoires. Daarnaast heeft GROHE ook keukenkranen in dezelfde series. Zo kun je jouw unieke stijl zelfs doortrekken door het hele huis. Bekijk het assortiment online of vraag om meer informatie in één van onze vestigingen.