Profielfoto van JEE-O
JEE-O
Website
Binderskampweg 29-u11, 6545 CA Nijmegen

JEE-O maakt lijn compleet met touchless design

Dat functionaliteit en design hand in hand kunnen gaan, bewijst de nieuwste aanwinst van JEE-O; de elektronische wand wastafelkraan.

Met de komst van dit touchless design speelt het badkamer merk JEE-O in op de vraag in de markt, specifiek die van projectontwikkelaars en architecten.

De elektronische wand wastafelkraan heeft een 90 graden uitloop en is nu al verkrijgbaar binnen de slimline serie. De uitvoeringen zijn rvs geborsteld, structuur zwart, brons en goud. Het subtiele en minimalistische design van de slimline serie maakt deze kraan makkelijk te combineren met de andere JEE-O designs.

De techniek is natuurlijk niet nieuw. Het is hygiënisch en waterbesparend en past helemaal binnen de tijdsgeest. Maar dat naast functionaliteit ook het design overeind blijft, is wel uniek. En dát van high quality materials als rvs. Oogstrelend mooi en oersterk.

En voor wie graag binnen eenzelfde lijn wil blijven is er goed nieuws; want ook de soho, pure en cone serie worden uitgebreid met de touchless wand wastafelkraan. De soho elektronische wand wastafel kraan komt er in de uitvoeringen rvs RAW en hammercoat zwart. De pure serie krijgt een elektronische wand wastafelkraan in rvs geborsteld, brons en goud. En in de cone serie komt de elektronische wand wastafelkraan in rvs geborsteld en gun metal