JEE-O pure series

Vrijstaande douche, vrijstaande badvuller en wand - en opbouwkranen uitgevoerd in RVS. Verkrijgbaar in geborsteld of gepolijste afwerking.

JEE-O pure series

Stelt u zich eens voor... het sprankelende geluid van vallend water in de badkamer, een omgeving die doet denken aan een natuurlijke waterval. Met de JEE-O pure series, ontworpen door Lammert Moerman, is dat mogelijk. De opvallende RVS kraan werkt als een waterval door de manier waarop het water uit de kraan loopt. De kenmerkende ring op de pure basin wall is tegelijkertijd aan - en uitknop én warm en koud waterregelaar. De JEE-O pure serie is kenbaar eenvoudig ontwerp en de diepe gloed van het gepolijste of gebrostelde RVS geeft de producten een moderne, strakke en stoere uitstraling.

Waterstroom

De pure serie is de belichaming van de natuurlijke energetische ervaring van stromend water. Terwijl het water uit de tuit naar beneden stroomt, wordt licht gereflecteerd in de waterstroom; het puurste gevoel dat water kan geven. De pure serie heeft een strak design met een O-ring om zowel de waterstroom als de temperatuur te regelen.

Meer informatie

Bezoek onze website: www.jee-o.com/nl