Een badkamer op maat?

Met de Architect-lijn van Detremmerie heb je eindeloze mogelijkheden

Een badkamer op maat? Met de Detremmerie Architect-lijn combineer je ongeëvenaard maatwerk met de eindeloze mogelijkheden van de No Limit-reeks. Je bepaalt de lengte van je wastafel tot op de millimeter zelf voor een verbluffend effect in de ruimte. Daarnaast heb je de keuze uit een wastafeldikte van 1,5 of 10 cm en plaats je ook de waskom waar jij het wenst.

De indrukwekkende wastafels tot 300 cm in het uiterst onderhoudsvriendelijke solid surface, keramiek of marmer laten je toe om de positie van de waskom volledig zelf te bepalen. Eén of twee wastafels? Ook dat is helemaal aan jou!

Naast een inbouwwaskom kan je ook kiezen voor een prachtige opbouwkom met ronde, vierkante of rechthoekige vorm. Deze eyecatchers zijn een ware streling voor het oog en geven de badkamer een exclusieve uitstraling.

De Architect-wastafels kan je combineren met de kasten uit de No Limit-reeks. Zo krijg je brede waaier aan kleuren en afwerkingen om je op maat gemaakte wastafel volledig op jouw praktische voorkeuren en stijlwensen af te stemmen.

Meer informatie
Bezoek één van onze verkoopunten of klik hier voor onze website.