Partner

HSK Duschkabinenbau KG

Midden in het hart van het Sauerland vind je de firmavestiging van HSK. Het geliefde vakantiegebied is de standplaats van veel traditionele bedrijven op sanitairgebied. De hier vervaardigde en over de hele wereld verkochte merkproducten staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit en het tijdloos moderne design.

Het familiebedrijf is een sterke en vertrouwde partner van het sanitairvakgebied in de sector douche. Als specialist „Rondom de douche“ staat HSK garant voor consequente ontwikkeling, uitstekende kwaliteiten een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

De persoonlijke betrokkenheid van iedere individuele werknemer, zowel in de verkoop, de techniek en in de productie richt zich op tevreden klanten en een ten alle tijde samenwerking als partner direct en makkelijk.

Deze verbondenheid met het vak zorgt voor regelmatige uitwisseling van informatie en heeft daardoor een flexibele instelling, gericht op de wens van de vakhandel en consument.

MEER TONEN

Profielloze douchecabine

Karakteristiek voor deze nieuwe profielloze serie ATELIER PUR zijn de nieuwe wandbevestigingen, welke profielloos, direct op de muur worden gemonteerd.

Productinformatie

De nieuwe profielloze serie ATELIER PUR is een uitbreiding op het strakke design van de succesvolle en met een iF-Designbekroonde serie ATELIER. Karakteristiek voor de ATELIER PUR zijn de nieuwe wandbevestigingen, welke profielloos, direct op de muur worden gemonteerd. Bij de nieuwe schuivende-hoekinstap van de ATELIER PUR kunnen de 8 mm dikke glasdeuren met de massieve grepen vrijwel geruisloos en volledig achter de vaststaande elementen worden weggeschoven. De maximale instapmaat en een edele afwerking kenmerken deze schuivende hoekinstap en zorgen voor een opvallend element bij het inrichten van Uw waardevolle badkamer.

 

 

Doordachte elegantie
Voor een solide muurverbinding en een veilig houvast van de 8 mm dikke glasplaten zorgen de nieuwe hoekverbinders van de serie ATELIER PUR. Ondanks de hoge transparantie biedt de constructie een regelbare afstelling van +/- 5 mm. De edele chroomafwerking en de markante strakke vormgeving benadrukken de heldere basisvorm.

 

Soepele geleiding
Door de kogelgelagerde loopwielen in combinatie met een solide en massieve looprail beschikken de deurelementen van de verschillende ATELIER PUR schuifdeur-modellen over buitengewone geleide eigenschappen.

 

 

Impressie

 

 

 

 

 

 

Meer lezen over
'Profielloze douchecabine'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.