Foto: press_2013/wellsani-vsk-beurs.jpg

Wellsani op VSK Beurs 2014

Wellsani professional stunt op de VSK Beurs 2014: win een echte Henk Schiffmacher!

Wellsani professional zal zeer opvallend aanwezig zijn op de VSK Beurs die van 3 tot en met 7 februari aanstaande wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.

Echte Henk Schiffmacher winnen!

Professionals kunnen bij stand C050 in beurshal 11 allerlei nieuwe, verfrissende ideeën opdoen op het gebied van badkamerdesign. En... het winnen van een fantastische eyecatcher: een echte Henk Schiffmacher in de vorm van een Aqualux douchecabine.

Schiffmacher liet zich inspireren door de Pacific: het ontwerp symboliseert kracht en energie... goed voor een frisse en krachtige start van de dag. Zeer toepasselijk is verder de stromende beweging van het ontwerp dat bewust wit en transparant is gehouden. Al met al een design dat perfect past bij de huidige badkamerinrichting.

Think different, think Aqualux!

Dit exclusieve staaltje ‘badkamerkunst’ zal tijdens de hele beurs één van dé aandachttrekkers zijn op de Wellsani stand. Showroomhouders maken kans op deze unieke creatie, als ze bij de Wellsani stand hun visitekaartje inleveren.

Aqualux, VSK 2014, beurshal 11, stand C050: 3 t/m 7 februari

Meer informatie: www.aqualuxdesign.nl

Publicatiedatum: 1 februari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties
Marloes

De originele douchewand van Henk Schiffmacher wordt geplaatst bij Bakkum & Krook Tegels & Sanitair in Uitgeest! Kom deze originele douchewand bewonderen bij Bakkum & Krook in het Bad & Keuken Plaza in Uitgeest: Geesterweg 10, 1911NB !

10 jaar geleden