Foto: Sealskin-duka-5000-douche-swingdeur-met-zijwand

Sealskin duka 5000 douches

Een prachtige badkamer verdient een prachtige douche. Daarom presenteert Sealskin de duka 5000 serie.

Een unieke douche die zijn weerga niet kent; de Sealskin duka 5000 doucheserie. Met subtiel verborgen technieken en fraaie in het oog springende elementen. Neem bijvoorbeeld de fraai op het magneetprofiel geplaatste handgreep. Of de geavanceerde scharnieren met maximaal open- en sluitcomfort; UV-verlijmd en optioneel uit te voeren in wit of zwart glas. Tot in de kleinste details is nagedacht over design en techniek die uw douche fraaier maken en het douchen plezieriger. Jarenlang! De essentie zit in de details.

U wilt toch ook de mooiste douche? Met een ontwerp van deze tijd dat nog vele jaren mooi oogt in uw badkamer? De duka 5000 serie van Sealskin is zo ontworpen dat alle slimme techniek zoveel mogelijk subtiel verborgen is en het fraaie design van de douche de hoofdrol speelt. Het sprankelende veiligheidsglas, de glanzende zilverhoogglans profielen en de fraaie in chroom uitgevoerde greep en scharnieren (desgewenst ingelegd met wit of zwart glas). Die maken dat uw duka 5000 douche de blikvanger wordt van uw badkamer!

Gelukkig gaan mooi en praktisch heel goed samen. Achter zo’n prachtige duka 5000 douche gaan dan ook heel veel slimme technieken schuil. Die ervoor zorgen dat de douchedeur soepel opengaat doordat deze iets wordt opgetild bij het openen. En dat deze zichzelf de laatste paar centimeters vanzelf naadloos sluit. Kiest u voor de robuuste uitstraling van fraai glanzende muurprofielen met extra verstelbaarheid waardoor deze feilloos aan iedere badkamerwand te bevestigen is? Of toch liever voor de subtiliteit van de profielloze variant waarbij het glas direct aansluit op uw badkamerwand? Het beetje techniek dat nodig is om het glas te bevestigen, zit dan netjes verdekt achter een subtiele zeefdruk op de buitenzijde van het glas. Welke uitvoering het ook wordt, u merkt dat u een douche van topkwaliteit heeft gekozen.

Meer weten: www.sealskin.nl

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties