HÜPPE: goed voor lichaam en geest


Een stad ontwaakt. De meeste mensen genieten dan van een heerlijke douche. De warme stralen en geurige zeep geven u geluksmomenten en zorgen dat u genietend wakker wordt.

Een stad ontwaakt. De meeste mensen genieten dan van een heerlijke douche. De warme stralen en geurige zeep geven u geluksmomenten en zorgen dat u genietend wakker wordt. www.uw-badkamer.nl

Douchen kan een echte douchebelevenis zijn. In ieder geval met de ruime en comfortabele douchewandsystemen van HÜPPE. Een Duitse fabrikant en marktleider in Nederland, die bekend is wegens de hoge kwaliteit, prachtige design, ruime keuze in elke prijsklasse en maatwerk indien gewenst.

 

Het thema 'mondiaal goed voor lichaam en geest' vormt ook de basis van de nieuwe en internationale reclamecampagne van HÜPPE, die door Ogilvy & Mather is ontwikkeld. Het managementteam van HÜPPE heeft dit reclamebureau gekozen op basis van de creatieve ideeën en de gunstige ervaringen met de merken BMW, Audi, Porsche en Reebok. De eerste magische foto's zijn geschoten in Paris door de bekende Duitse fotograaf Kai-Uwe Gundlach. Hij visualiseerde de ontwakende stad, terwijl gelijktijdig de comfortabele douchewandsystemen van HÜPPE kracht geven aan lichaam en geest. Een perfect begin van elke dag! Elke dag en overal.

Publicatiedatum: 23 december

 

 

AANBEVOLEN

Design douchewand met schuifdeur

Design douchewand Neptunus met 8mm veiligheidsglas behoort kwalitatief tot de to...

Douchecabines: allerlei varianten mogelijk

De douchecabine kent een eindeloos aantal opstellingsvarianten, geschikt voor bi...

Tusca douchecabine

Het bijzondere aan de nieuwe serie Tusca is het uitdagende ontwerp van de douche...

Nica: de perfecte schuifdeur

Kermi breidt het assortiment van profiel doucheschermen uit met een nieuwe serie...

Advertentie