Foto: press_2013//HSK-Douchecabine-Walk-In-Easy-Comfort.jpg

HSK Douchecabine Walk In Easy Comfort

HSK Douchecabine Walk In Easy Comfort: vloervlak, deurloos en innovatieve greepoplossing

HSK Douchecabine Walk In Easy Comfort: vloervlak, deurloos en innovatieve greepoplossing 

HSK Douchecabine Walk In Easy Comfort ontvangt ZVSHK-Product-Award 'Badkomfort voor generaties'. Met de vloervlakke, deurloze constructie en een innovatieve greepoplossing verbindt de profielarme douchecabineserie van de Olsbergse Badexpert HSK bewegingsvrijheid, functionaliteit, comfort en veiligheid en draagt bij tot de mogelijkheid van het zelfstandig wonen van alle leeftijdsgroepen. Dat heeft ook de Jury van het ZVSHK-Produkt-Awards 'Badkomfort für Generationen' overtuigd, die de Walk In Easy Comfort nu beloonde met deze hoog gewaardeerde prijs.

Inloopdouche

Gebruiksvriendelijkheid, flexibel, hoogwaardig design alsmede producteigenschappen die de zelfstandige leefstijl van alle generaties ondersteunen, waren voor de jury doorslaggevend bij de beslissing, de Product-Award 'Badcomfort voor generaties' aan de Walk In Easy Comfort verlenen. Deze Award beloond toekomstgerichte producten, die aan de criteria van 'Design voor iedereen' voldoen en werd dit jaar voor het eerst verleend. Uit 55 wereldwijde inzendingen koos de achtkoppige internationale vakjury 25 genomineerden, van wie in het teken van de ISH van dit jaar, vijf winnaars deze premie ontvingen. Winnaar in de productgroep douchecabines: De Walk In Easy Comfort van HSK. Trouw aan het credo 'Wie hoge eisen stelt aan comfort en veiligheid in de badkamer moet niet inleveren op een goed design', biedt de profielarme douchecabineserie een ruimte indeling zonder hindernissen - zonder deur uitgevoerd verleend deze een ruime doorloop en ongehinderde bewegingsvrijheid, waartoe ook de vloer vlakke toegang een bijdrage levert. Bovendien zorgen combinatiemogelijkheden van frontpaneel, zijpanelen en zijwand voor veel toepassingsmogelijkheden in het badkamerontwerp. Zo schept men met de Walk-In oplossing bij alle ruimtesituaties– voor de wand, in een ruimtehoek of in een nis - een comfortabele doucheoase, welke niet slechts door functionaliteit, maar ook uitmunt door tijdloos design en hoogwaardige kwaliteit. Criteria, welke bij het verlenen van de product award door de ZVSHK in het bijzonder relevant waren.

HSK Douchecabine Walk In Easy Comfort

In het bijzonder doorslaggevend voor de jury. De innovatieve greep oplossing van de Walk In Easy Comfort. Alle uitvoeringen kunnen als optie worden geleverd met schitterende glasuitsparingen, welke een comfortabel houvast bieden, juist daar waar dit nodig is – namelijk bij de ingang van de doucheruimte.. Der greep uitsparing wordt naar wens aangebracht in het zijdeel of in het frontpaneel, afhankelijk van de behoefte of extra spatwaterbescherming noodzakelijk is. Het prettig aanvoelende greep profiel wordt stevig op de douchebak of op de tegelvloer gefixeerd en naar boven tot aan het plafond met een stabiele, in hoogte verstelbare plafondsteun betrouwbaar vastgehouden. 'Wij zijn zeer verheugd met deze award. Deze bevestigd ons des te meer in onze gedachte dat het absoluut een aanwijzing is naar de toekomst, om innovatief design en functionaliteit en barrièrevrij comfort op elkaar af te stemmen', aldus HSK-directeur Joachim Schulte.

Samen met de andere Award winnende producten is de Walk In Easy Comfort - waarop HSK, zoals op alle douchecabines, tien jaar kwaliteitsgarantie en een 20-jarige nakoop garantie verleend.

Meer informatie: www.hsk-duschkabinenbau.de

Publicatiedatum: 27 mei 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties