Foto: bella-vita-nova-douchewand.JPG

Bella Vita Nova - Veelzijdige douchewandserie voor elke situatie en elke levensfase

Complete douchewandserie voor alle leeftijdsgroepen en elke ruimtesituatie / Serie geactualiseerd en geoptimaliseerd / Hedendaags design, gemaakt voor comfort en functionaliteit / Zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk /

Bij de inrichting van de badkamer wordt in toenemende mate gelet op comfort en functionaliteit in elke levensfase. Vanuit die behoefte onderwierp Duscholux haar succesvolle douchewandserie Bella Vita aan een kritische blik, met als resultaat een veelzijdige nieuwe serie met actueel design voor alle leeftijden en elke situatie. De Bella Vita Nova douchewanden zijn bovendien - tot in de details - berekend op dagelijks comfort en gebruiksgemak.

Veelzijdig

Bella Vita Nova biedt een veelheid aan modellen en functionaliteiten, zoals lichte en ver te openen draai-, schuif-, pendel- en glijvouwdeuren. Kenmerkend zijn de lichte bediening en de ruime, vrije instap zonder profiel op de vloer. Met de toegepaste hefscharnieren en de vele modellen en mogelijkheden biedt Bella Vita Nova een oplossing voor vrijwel elke inbouwsituatie.

De doorlopende greeplijsten bij de glijvouw- en schuifdeurmodellen zorgen voor een stevige grip voor veilig openen en sluiten. De heldere, strakke profielen met licht afgeronde hoeken zorgen voor een tijdloos aantrekkelijke uitstraling.

Ook de functionaliteit overtuigt. Bella Vita Nova douchewanden kunnen direct op de tegelvloer, op een ultraplatte Free Base douchebak of op een conventionele douchebak worden gemonteerd. De gladde glazen oppervlakken en de gereduceerde profielen dragen belangrijk bij aan eenvoudig onderhoudsgemak.

Meer informatie: www.duscholux.nl

Publicatiedatum: 7 april 2010

Reacties