Partner

HSK Duschkabinenbau KG

Midden in het hart van het Sauerland vind je de firmavestiging van HSK. Het geliefde vakantiegebied is de standplaats van veel traditionele bedrijven op sanitairgebied. De hier vervaardigde en over de hele wereld verkochte merkproducten staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit en het tijdloos moderne design.

Het familiebedrijf is een sterke en vertrouwde partner van het sanitairvakgebied in de sector douche. Als specialist „Rondom de douche“ staat HSK garant voor consequente ontwikkeling, uitstekende kwaliteiten een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

De persoonlijke betrokkenheid van iedere individuele werknemer, zowel in de verkoop, de techniek en in de productie richt zich op tevreden klanten en een ten alle tijde samenwerking als partner direct en makkelijk.

Deze verbondenheid met het vak zorgt voor regelmatige uitwisseling van informatie en heeft daardoor een flexibele instelling, gericht op de wens van de vakhandel en consument.

MEER TONEN

Draai-vouwdeuroplossing

Hoe vaak komen klachten van de vakman over te weinig plaats voor een eigen douchehoek omdat de wanden naast ramen, deuren of radiatoren te smal zijn? Badkamerexpert HSK presenteert de ideale oplossing voor dit probleem: de innovatieve Exklusiv profiel-draai/vouwdeuroplossing.

Draai/vouwdeuroplossing

Marktgericht en kwalitatief hoogwaardige productontwikkelingen, op de trend afgestemde en tegelijk betaalbare oplossingen alsmede winst brengende service rond om de douche – zo staat bij de partner in het vakhandel - de badkamerspecialist HSK bekend. Met de nieuwe Exklusiv-draai-/vouwdeuroplossing bewijst de douchecabinefabrikant uit het Sauerland opnieuw haar innovatieve vakmanschap en de flexibiliteit in maatwerk. Het geraffineerde vouw-principe van de slimme 6 mm Exklusiv-profiel draai-/ vouwdeuroplossing „ontwijkt“ simpelweg storende hindernissen zoals ramen, deuren of radiatoren. Het 180° zwenkbare draai-/vouwprofiel combineert de badkamerexpert met het beproefde, draaibare Exklusiv wandaansluitprofiel.

Resultaat: De complete glazen-douchcabine kan eenvoudig worden samengevouwen en vlak tegen de wand worden weggezet. Het douchebereik wordt daarmee omgetoverd tot een vrij toegankelijke beweegruimte. Met de nieuwe Exklusiv profiel-draai-/vouwdeurtechniek kan een uitzonderlijk variabele oplossing worden gedemonstreerd en een professioneel badkamerontwerp - zelfs voor de kleinste badkamer - worden gerealiseerd.

Meer lezen over
'Draai-vouwdeuroplossing'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.