Repareer zelf sanitair

Herstel zelf schade tot +/- 3cm met de reparatiesets van Proffill.

Proffill reparatieset voor sanitair

Met de reparatiesets van Proffilll herstelt u zelf eenvoudig en snel kleine beschadigingen aan uw sanitair. De reparatiesets zijn ontwikkelt voor alle materialen van sanitair: acryl, keramiek, emaille en natuursteen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een barst in uw badkuip, een deuk in uw douchebak of een scheur in uw wastafel.

De reparatiesets van Proffil zijn in de meest gangbare kleuren te verkrijgen: standaard wit, zwart, pergamon creme en pergamon grijs. Met de 2 gram reparatiesets is het hiernaast mogelijk om kleuren te mengen. De reparatiesets zijn niet giftig en na gebruik kan het oppervlakte behandeld worden met huishoudelijke schoonmaakmiddelen.

Gaten en scheuren in sanitair herstellen

Voor gaten en scheuren in baden, wastafels, toiletten en douchebakken raden wij de Sanitair reparatieset met stoppasta aan. Stoppasta wordt ook wel kneedbaar metaal genoemd en vult de ondergrond op waardoor het repraratiemiddel niet doorvloeit. Deze reperatiesets zijn geschikt wanneer u geen ondergrond hebt en het gaatje een maximale doorsnede van +/- 3cm heeft.

Voor diepere krassen en deuken in Acryl raden wij de Sanitair Reparatieset aan. Deze set is ook te gebruiken voor het herstellen van (wand)tegels. Deze set is geschikt wanneer de ondergrond nog intact is.

De sanitair reparatiesets zijn verkrijgbaar in de kleur standaard wit.

Binnen een half uur gereed

U hoeft geen ervaren doe-het-zelver of klusser te zijn om te repareren met Proffill. Door de bijgeleverde handleiding en (korte) instructievideo’s op onze website is de reparatie binnen een half uur gepiept! De producten van Proffill harden snel uit en na herstel is het oppervlakte direct in gebruik te nemen.

Schade groter dan +/- 3 cm?

Bij schade groter dan +/- 3 cm raden wij de professionele reparatieservice van Sanifix aan. U kunt hiervoor foto’s van uw schade doorsturen, waarna deze door deskundige monteurs zal worden beoordeeld en waar een vrijblijvende offerte voor wordt gemaakt. Bij akkoord komt een monteur bij u thuis langs om de schade te herstellen. Meer informatie vindt u Hier

Profielfoto van Sanifix B.V.
Sanifix B.V.
Parmentierstraat 9, 4143 HA  Leerdam