Douchebakken Novosolid

Novosolid: innovatieve douchebak van natuursteen

Natuurstenen douchebak

Geef uw badkamer een luxe uitstraling met natuurlijke materialen. Novellini biedt voor liefhebbers van natuurlijke elementen een bijzondere, vlakke douchebak. Novosolid bestaat voor 75% uit dolomitisch marmer. Voor maximale waterdichtheid is deze bijzondere douchebak afgewerkt met een gelcoat. Leverbaar in de kleuren zwart en wit en in verschillende afmetingen. De doucheruimte transformeert met Novosolid tot een stijlvolle ruimte met een uniek karakter.

Natuurlijk materiaal van duurzame kwaliteit. 
Dankzij de aanwezigheid van natuursteen is Novosolid stroef (antislip) maar bij aanraking geeft het materiaal toch een sensatie van warmte en zachtheid. Het materiaal is duurzaam, stevig en gemakkelijk schoon te houden met neutrale schoonmaakproducten. De kleurstoffen die worden gebruikt zijn milieuvriendelijk, kleurvast en veilig voor dagelijks gebruik omdat ze geen zware metalen zoals lood of cadmium bevatten.

Douchebak op maat.
Novosolid is te installeren in de vloer, op de vloer of verhoogd boven de vloer met stelvoetjes. De maat loopt vanaf de compacte 80 x 80 cm uitvoering tot een XL douchebak van maar liefst 180 x 80 cm. Ook als er sprake is van een speciale maat biedt Novosolid een oplossing. De douchebak is op veel speciale situaties aan te passen dankzij de mogelijkheid om de douchebak tot 9 cm aan de lange zijde en tot 4 cm aan de korte zijde op maat te snijden.

Meer informatie

Bezoek de Novellini website voor meer informatie over de Novosolid. 
Voor meer badkamer inspiratie bezoek dan de Novellini Facebook pagina.