Foto: 2017/1035741_globo-docciapietra-douchevloeren.jpeg

Globo Docciapietra Douchevloeren

Luca Sanitair kan u informeren dat de nieuwe douchevloeren van Globo Docciapietra beschikbaar zijn!

De nieuwe Mineralsolid® steenachtige douchevloerserie gelanceerd door Ceramica Globo combineert in één enkel concept de mogelijkheid om uw badkamer aan te passen. Dit komt doordat u uit een breed scala aan maten, mogelijkheden en kleuren kunt kiezen.

Perfectie in uw badkamer

De douchevloeren zijn in vier dieptematen (70, 80, 90 en 100cm) beschikbaar, het heeft een breedtegebied van 70 tot 200cm en er is ook mogelijkheid tot maatwerk (max. 200cm). De douchevloeren kunnen in 5 verschillende kleuren (wit, grijs, beige, zwart en tortora) en zijn voorzien van een modern stalen doucherooster in dezelfde kleur als de douchevloer. Er zijn verder twee verschillende installatie-typen (in de vloer gelegd of op de vloer). Met al deze functies kunt u het product perfect inpassen met uw andere badkamermeubels, waardoor u het gewenste effect creëert.

Mineralsolid® douchevloeren

De douchevloeren zijn gemaakt van Mineralsolid. Dit is samengesteld uit natuurlijke mineralen en harsen en gecoat met een industrieel glazuur (Gelcoat), die zeer goed bestand is tegen schaaf- en schuurplekken. Hierdoor kunt u het product schoonmaken met standaard huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Specifieke tests die zijn uitgevoerd op de douchevloeren van Docciapietra hebben aangetoond dat hun kleur niet beïnvloed wordt door blootstelling aan variaties van licht. Bovendien kan de installateur de douchevloeren direct op de plaats versnijden door de bijgevoegde aanwijzingen te volgen.

Voordelen Docciapietra

Nog meer pluspunten van Docciapietra:

• Antibacterieel

• Slechts 3cm hoog

• Goed waterafvoer

• Antislip oppervlak

• Bestendig tegen chemische producten

• Geglazuurd aan alle 4 de zijden

De voorbereidingstijd voor Docciapietra is ongeveer 3/4 weken voor de standaard maten, terwijl de aangepaste douchevloeren ongeveer 5/6 weken nodig hebben.

Reacties