Foto: /279465.jpeg

Douchebak volledig op maat leverbaar per centimeter

Douchebakkenopmaat.nl brengt een uniek en exclusief produkt op de markt : luxe douchebakken volledig op maat leverbaar.

Douchebakkenopmaat.nl brengt een uniek en exclusief produkt op de markt : luxe douchebakken volledig op maat leverbaar.

Uniek zijn de breedtematen (70-100cm) en lengtematen (70-210 cm) die variabel per cm te bestellen zijn. Alle bakken zijn antislip klasse 2 en 'bacterie- proof'. De douchebakken worden standaard voorzien van afschot en geleverd met sifon en rvs afvoerplaatje. De uit composietmateriaal vervaardigde bakken hebben een dikte van slechts 30 mm en zijn uitstekend geschikt voor inloopdouches en douchecabines.

 

Nieuwe mogelijkheden voor installatiewereld
Deze douchebak kan worden geplaatst op een nieuwe of bestaande vloer en is eventueel ook vlak in te bouwen. Plaatsing direct op een houten vloer is een uitstekende oplossing voor renovatieprojecten. In combinatie met glazen douchewanden of –deuren biedt dit vele mogelijkheden.

Uitgebreide keuze uit luxe uitvoeringen
Voor afwerking van de toplaag kan gekozen worden uit een egale of leisteenachtige oppervlaktestructuur in diverse kleuren waaronder antraciet. Er kan ook gekozen worden voor de exclusieve uitvoeringen 'metallook' of 'houtlook'.

Vlak, op maat of verhoogde randen
Naast de vlakke uitvoeringen zijn ook douchebakken leverbaar met verhoogde randen en verschillende afvoergoten. Plinten en wandpanelen vormen voor de inloopdouche of badkamer de ultieme afwerking.

Online te bestellen
Deze luxe douchebakken op maat zijn te bestellen via de webshop: www.douchebakkenopmaat.nl, prijzen vanaf € 395,-. Tevens is hier informatie te vinden over de installatie en het onderhoud.

Publicatiedatum: 14 februari 2012

Meer informatie: www.douchebakkenopmaat.nl

Reacties