string(1) "p"

Douchebak op maat

Douchebakkenopmaat.nl komt luxe composiet douchebakken met of zonder rand.

Douchebak op maat

Uniek zijn de breedtematen (70-150cm) en lengtematen (70-220 cm) die variabel per cm te bestellen zijn.Alle douchebakken zijn antislip, 100% ondoordringbaar en worden standaard voorzien van afschot en geleverd met sifon en een vlak rvs afvoerplaatje. De uit composietmateriaal vervaardigde bakken hebben een minimale dikte van slechts 27mm (met rand 34mm) en zijn ideaal voor toepassing in inloopdouches.

De douchebakken kunnen worden geplaatst op iedere nieuwe of bestaande ondergrond (mits droog) en zijn eventueel ook vlak in te bouwen. Plaatsing direct op een houten vloer is een uitstekende oplossing voor renovatieprojecten, in combinatie met glazen douchewanden of –deuren biedt dit vele mogelijkheden.

Uitgebreide keuze uit luxe uitvoeringen
Voor afwerking van de toplaag kan gekozen worden uit een egale of leisteenachtige oppervlaktestructuur in diverse kleuren waaronder bijvoorbeeld antraciet, er zijn echter ook exclusieve afwerkingen leverbaar zoals de uitvoeringen 'metal-look', 'hout-look' of 'leather-look'.

Vlak op maat of verhoogde randen
Naast de vlakke uitvoeringen zijn de douchebakken ook leverbaar met verhoogde randen en geïntegreerde afvoergoten. Plinten en wandpanelen van hetzelfde materiaal vormen voor de inloopdouche of badkamer de ultieme afwerking.

Prijzen vanaf € 370,-.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.douchebakkenopmaat.nl